A Hodász-történetben van egy emberi szál, az az ő dolga, ő döntése

2023. július 31. 17:31

A meneküléstől a problémák nem oldódnak meg.

2023. július 31. 17:31
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„A Hodász-történetben van egy emberi szál, az az ő dolga, ő döntése.
Az egésszel azért foglalkozom, mert sajnos minta és rossz minta.

Azért rossz minta, mert abban hiszek, hogy a házasságban vagy a papságban vannak krizisek, az ember életében válságok és minden ilyen esetben a megoldás egy belső nyugalom elérése, nem a menekülés. A meneküléstől a problémák nem oldódnak meg.

A többség lesütött szemmel nézte, nézi az ámokfutást és csendben imádkozik, de azért fontos kijelenteni, hogy ez egy rossz minta. A hivatásnak élni, kitartani, egymást támogatni – a jó út. Mindig. 

Mert a kapcsolatok értékek, nem az individum az érték, úgy kell élni, hogy a kapcsolatok hálózatára vigyázzunk, mert a közösségünkkel együtt vagyunk teljesek, a házastársunkkal, egyházunkkal, családunkkal, barátainkkal, munkatársainkkal együtt vagyunk teljesek. 

Erre vigyázni kell! Rombolni könnyű, építeni nehéz.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. október 30. 14:53
Folsomból én csak lándzsahegyet ismerek, utcát nem. A Clovis kultúra mellett...
survivor
2023. október 30. 14:51
Egy pap ne válogasson...
survivor
2023. október 30. 14:49
Pandaka pygmaea Miért ? Perintfalvit is meg lehet baszni. Sötét, félhomály, sok pia, kölni illat. Ha nedvesedik, bemegy az...
survivor
2023. október 30. 14:47
Sámson Nincs oka annak hogy több buzi legyen bármely európai egyházban, mint más férfiközösségekben(hadsereg, rendőrség, tűzoltóság) Hogy miért ? MERT KURVÁKHOZ HOZZÁJUTNAK ŐK IS. (Vagy nem-kurva nőkhöz) L. Tövismadarak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!