A vén kretén

2023. július 02. 09:45

Körömszakadtig próbálnak úgy tenni, mintha ez a hülye az Egyesült Államok vezetője lenne.

2023. július 02. 09:45
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Csak egy pillanatra képzeljék el, mit művelne a libsi sajtó, ha ennek töredékét művelné mondjuk a lengyel vagy a magyar miniszterelnök. Vagy a mostani izraeli. Vagy bárki, aki ezeknek nem tetszik.

Ó, például mi lenne, ha Trump közölné, hogy Putyin elveszíti az IRAKI háborút, meg keresgélné a halott barátját, esetleg nem ismerné fel az amerikai himnuszt. El tudják képzelni a CNN, a BBC, a New York Times - vagy hogy mondjunk egy hazai példát a pöcegödörből, a 444?

Na ugye.

De ezt a vén kretént véd- és dacszövetség védi, körömszakadtig próbálnak úgy tenni, mintha ez a hülye az Egyesült Államok vezetője lenne.Ezt hívják amúgy sajtószabadságnak…”

***

***

Nyitókép: MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. július 11. 12:15
Biden alapjáratban kretén, ha nyaralására gondolunk.
kurucPista
2023. július 03. 13:59
A legKitűnőbb leírása a biden-jelenségnek ! Az usa a Világ szégyene ! Ebből is látható: háttérhatalom - pedig NINCS ! (....)
kecsketenyeszto
2023. július 03. 12:04
Zsoltika! Nemrég még a pápa volt egy szenilis vénember, aztán nagyot fordult a véleményed! Nehogy aztán megint más utasítást kapj az eltartóidtól.
olajfa1
2023. július 03. 08:29
Putyin meg Bieden -nagyjából ugyan annyi idősek... között nagyságrendi különbségek vannak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!