Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Merénylet Fico ellen, kapitulációt javasol a cseh elnök - Mandiner Harctér

2024. május 16. 19:31

Súlyos hírszerzési mulasztás, őrült elkövető, testőri hibák sorozata a Fico elleni merénylet mérlege. Eközben kapitulációt ajánlott a cseh elnök Ukrajnának. Itt a Harctér, a Mandiner heti geopolitikai magazinműsora Robert C. Castellel, Bendarzsevszkij Antonnal és Pócza Istvánnal.

2024. május 16. 19:31
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Robert Fico támadója egy őrült ember
  • Kína felhasználja Oroszországot, hogy megtörje a jelenlegi világrendet
  • Jelenleg nem reális az ukrán kapituláció
  • Kína és Oroszország között nem várható katonai szövetség létrehozása

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

 

Az adás a Videán is megtekinthető:

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. május 17. 11:01
Ez mondta, hogy a nagy tavaszi ellenoffenzívára kap utoljára pénzt ukrajna. Feledékeny. A jelszó, "ameddig szükséges" volt az óceán mindkét oldalán. Jogállami terminológiával: amíg megéri. Nem ő mndja meg meddig szükséges. Biden kiakadt a covid nyereségeken. A fegyvergyáriakén nem mer kiakadni. A Ficó videót talán még felfogta. És nem téveszti össze Dallassal. .
oberennsinnen49
2024. május 17. 07:29
A cseh elnök pár hónapja a LEGVÉRES SZÁJÚBB UKRAJNA-TÁMOGATÓ HÁBORÚPÁRTI F.SZFEJ VOLT. csak észben tartás miatt...
iimre
2024. május 17. 06:37
Miért nincs az ilyen videóknak/podcastoknak leirata? Sokkal gyorsabb elolvasni, mint végighallgatni vagy olvasgatni a feliratozott oldalakat…
tapir32
2024. május 17. 02:01
A szocializált emberek a szavazatukkal mutatják ki a politikával való egyetértésüket vagy egyet nem értésüket! A parttalan liberalizmus eredményét láthatjuk a merényletben. A szocializálatlanok úgy hiszik, hogy az érzelmeik, indulataik feljogosítják őket bármilyen tettre! Meggyőzték magunkat arról, hogy semmi, amit éreznek vagy tesznek, soha sem rossz, és ezzel indulataik, érzelmeik tetteik erkölcsi alapjává váltak. Alapvetően úgy érzik, hogy jogunk van követeléseket támasztani vagy bizonyos módon viselkedni pusztán az érzéseik miatt. Ez vészesen hasonlít Donáth, Cseh, Karácsony, Dobrev és Gyurcsány józan észt nélkülöző, érzelmi-indulati alapú demagógiájához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!