A hatodik fideszes bukott le dupla pénzekkel

2011. április 07. 08:48

Csöbör Katalin egyszerre vette fel a teljes összegű választókerületi pótlékot és az alpolgármesteri címe után járó költségtérítést.

2011. április 07. 08:48

Egyszerre vett fel teljes összegű választókerületi pótlékot az Országgyűléstől, miközben alsózsolcai alpolgármesteri címe után is kapott költségtérítést Csöbör Katalin - írja a Blikk. Kijelentem, hogy csak az Országgyűlés Hivatalától kapok költségtérítést, máshonnan nem – nyilatkozta a lapnak a fideszes politikus. Arról azonban nem számolt be, hogy az önkormányzattól kapott költségátalányról március 3-án mondott le.

A Fidesz etikai bizottsága korábban Zsiga Marcellt, Papcsák Ferencet, Szabó Zsoltot és Rónaszékiné Keresztes Monikát is elmarasztalta dupla költségtérítés felvétele miatt. A KDNP nem marasztalta el a szintén dupla pénzt felvevő Kalmár Ferencet, a politikus azonban visszafizette a törvénytelenül felvett pénzeket és felügyelőbizottsági tagságairól is lemondott.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dusomoja
2011. április 08. 09:15
Kicsit erős szavak ezek: retkek, nyomorultak... Nem szép dolog duplán költségtérítést felvenni. De ez az elemi harag kicsit vicces. A kommentelők, akik véres szájjal szidják a megtévedt képviselőket, valószínűleg még nem találkoztak igazi problémával az életen. Ja és ők maguk mindig mindent tökéletesen szuabályosan és etikusan csináltak az életben.
silvester
2011. április 07. 17:06
A LÉNYEG! Bárki és bárhol két poziciót ill.feladatot lát el,két vagy több helyen dolgozik ,megilleti a munkája után járó járandóság. A kritikák ellenére gondolom ,hogy az egyes pártok vezetői kik egyben orsz.gyűlési képviselők is ,felveszik mindkét poziciójuk után járó juttatásaikat stb.stb.! A lehetőség mindenki előtt nyitva,indulhat akár polg.mesteri,akár orsz.gyűlési választáson!!!!!!!! NEM IRIGYKEDNI KELL-ez a legrosszabb új magyar tulajdonság-TEVŐLEGESEN KELL HOZZÁJÁRULNI AZ ORSZÁG MEGERŐSÖDÉSÉN!!!!
radical
2011. április 07. 15:34
Álláshalmozó megélhetési politikusok!Vérlázitóak. Sok ember már a számláját nem bírja kifizetni ezek a szemetek meg az elnem végzett munkáért pénz vesznek fel. Elég a politikai álláshalmozásból!Vagy képviselő legyen vagy polgármester,a kettő egyszerre aligha megy.
Gyurcsány Viktor
2011. április 07. 15:27
Egyértelmű, mi a megoldás: be kell tiltani a Blikket (amúgy is rájuk fér), akkor majd nem tudják így akadályozni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét és a Haza felemelkedését. Murányi Marcell, (a Blikk főszerkesztője) meg biztos zsidó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!