Nagy Anna a KIM-be megy

2011. október 03. 17:47

Nagy Anna a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkáraként folytatja munkáját.

2011. október 03. 17:47

Helyettes államtitkárként elsősorban kreatív és stratégiai kommunikációs feladatokat koordinál, ennek keretében a nemzeti ünnepekhez és rendezvényekhez kapcsolódó kommunikációs és tájékoztatási feladatokat irányítja, koordinálja a kormányzatnak a nemzeti ünnepekhez és kiemelt kormányzati programokhoz kapcsolódó megjelenéseit, és az országkép megjelenítésére irányuló stratégiát, valamint szakmailag segíti a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kommunikációját.

Nagy Anna július 1-jétől családi okok miatt vonult háttérbe, és kérte szabadságolását. Korábbi sajtóértesülések szerint több állásajánlattal is megkeresték a volt kormányszóvivőt, aki azonban az eddigi munkahelye, a KIM, és volt csapata mellett döntött.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balint60
2011. október 03. 20:35
"Az a veréb, aki egyszer már sas volt, nem mehet vissza verébnek..." Különben is, egy államtitkárral több, vagy kevesebb, ugyan mit számít?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!