A miskolci fideszes jelöltet is visszaléptetné az ellenzék

2014. március 25. 14:29

Csöbör Katalin a baloldal jelölte szerint azért vált méltatlanná a miskolciak képviseletére, mert férjének cége hat trafikot is üzemeltethet a környéken.

2014. március 25. 14:29

Fideszes ellenfele visszalépését követeli az ötpárti ellenzéki összefogás miskolci jelöltje. Nagy-Korsa Judit az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, Csöbör Katalin „befolyással való visszaélés miatt méltatlan lett arra, hogy a miskolciakat képviselje”.

Arra hivatkozott: sajtóinformációk szerint Csöbör Katalin alsózsolcai alpolgármester, a Fidesz miskolci egyéni országgyűlési képviselőjelöltje férjének cége hat nemzeti dohányboltot üzemeltethet a térségben. „A képviselő asszony cinikus válasza szerint ő nem segíthetett házastársának ezen koncessziók elnyerésében, a valóság azonban az, hogy az érintett trafikpályázatok előre lezsírozottnak, személyre szabottnak tűnnek” – fogalmazott.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!