A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány pályázatot hirdet a Kopp-Skrabski-díj elnyerésére

2018. május 04. 22:03

Olyan személyekre szavazhat, akik kiemelkedő tevékenységet végeznek a társadalom lelki egészségéért, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemléletért, mások boldogulásáért, a kívánt gyermekek megszületéséért.

2018. május 04. 22:03

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány felhívja a figyelmet azokra a személyekre, akik kiemelkedő tevékenységet végeznek a társadalom lelki egészségéért, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemléletért, mások boldogulásáért, a kívánt gyermekek megszületéséért.

A Kopp-Skrabski-díj kuratóriuma várja a jelöléseket március 15-ig, a díjak odaítélésére bárki javaslatot tehet. A kuratórium döntése alapján egy személyt és egy házaspárt díjaz, mindkét esetben 500.000 Forinttal. Ezenkívül egy személy és egy házaspár közönségdíjban is részesül, melynek díja: 300.000 Forint. A közönségszavazás május 15-ig tart, a díjak átadására pedig 2018. május 31-én ünnepélyes keretek között kerül sor – írja a haromkiralyfi.hu 

Az alapítvány ezenkívül különdíjjal jutalmaz egy – bármilyen pályán – közösen alkotó, együtt dolgozó házaspárt.

A jelöltekre itt szavazhat. 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. május 07. 08:24
Ezzel csak két "baj" van. Honnan van pénzük? És miért ad ingyen reklámot nekik a Mandi? (A harmadikat csak zárójelbe teszem. Azt, hogy félő, az Elnöknő ezt az egészet szintén rosszhiszemű - viszont valahogy mindig a jobbos széliránynak megfelelő - félreértésekkel "jelöli" meg, ahogy szokta minden más esetben is...)
áfonya
2018. május 06. 03:56
Érvényt kell szerezni annak az 5000 szavazatnak mert az nagyon sok aktivista munkáját takarja és nem lehet ezt egy vállrándítással elintézni Felkérem a Fidesz vezetőit hogy érvényesítsék a törvényt és ha az nem elég világos és egyértelmű akkor tegyék törvényileg azzá mert ezt a hibát luxus elkövetni a Fidesz szimpatizánsok kárára.Továbbá a választási bizottság tagjainak kiosztott prémiumot kérem visszavonni mert nem végeztek jó munkát .ha ekkora törvény ismeret hiányából adódó hiba lehetett.
Nicolas
2018. május 06. 00:14
A nővéreim árat fizetnek az interneten 128 és 217 euró között óránként. 3 hónapig dolgozik, de a múlt hónapban 28497 eurót ért el, és csak pár óra van az interneten. ez az oldal ... >>>>>>>>>>>> https://goo.gl/yWNPyY
kérdés
2018. május 05. 00:45
A nagyszülős témakört is kellene bővíteni, korszerűsíteni, meg fog nőni a kereslet iránta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!