Kocsis Jakabnak: Szóljon már valaki szegény bohócnak, hogy két éve Pikó Andrásnak hívják a polgármestert

2021. szeptember 26. 20:25

A Jobbik elnöke a VIII. kerület kapcsán kritizálta Kocsis Mátét, aki emlékeztette őt: a kerületben már két éve baloldali vezetés van.

2021. szeptember 26. 20:25
null

Közösségi oldalán írt arról vasárnap Jakab Péter, hogy Demeter Mártával a VIII. kerületbe látogatott. „Megnéztem, milyen munkát végez a Fidesz frakcióvezetője, a parlamentben habzó szájjal bohócozó, moslékozó Kocsis Máté a VIII. kerületben” – írta.

Siralmas. Mintha visszamennénk az időben. Omló vakolat, szegénység, drog, kilátástalanság. Ez a teljesítményed Máté, sok-sok millióért”

– fogalmazott a Jobbik elnöke.

Rossz ajtón sikerült kopogtatni

Kocsis Máté közösségi oldalán válaszolt a pártelnöknek. Egyetértett vele, ugyanakkor hozzátette:

Szóljon már valaki szegény bohócnak, hogy már két éve Pikó Andrásnak hívják a polgármestert. Igazán tudhatná, Gyurcsány szolgái mindketten”

Kocsis Máté szerint ha Jakab Péter „fel tudná fogni valamikor, hogy mi a dolga egy polgármesternek”, akkor bizalommal fordulhatna Pikó felé.

Romló viszonyok

A Fidesz frakcióvezetője ezután emlékeztetett bejegyzésében, hogy a baloldali kerületvezetés alatt többek között a köztereket ellepték a hajléktalanok, bezáratták a kulturális intézményeket, kinullázták a társasházi felújításokat, és megnyirbálták a közbiztonsági szervezeteket.

Szóval Jakab, ezek vagytok ti. Mögöttünk volt teljesítmény a kerület fejlesztésében, a barátaitok mögött csak a szégyen, a leépülés, az újbóli gettósodás, a tízmilliós közbeszerzési bírságok, leállított programok vannak”

– összegezte a fideszes politikus, aki Jakabnak címezve azzal zárta posztját: „Jó, hogy épp most nem voltak veled a verőlegényeid, amikor házhoz mentél a pofonért”.

Nyitókép: Mandiner-videó

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kockahas000
2021. szeptember 27. 18:31
Az a szégyen,hogy a bunko primitivbünözö fideszesek igy mernek irni,beszélni egy politikusrol
geyza1947
2021. szeptember 27. 11:35
Szóljon már valaki az elmebeteg Kocsisnak, hogy 12 éve a fidesz vezeti az országot és nem Gyurcsány !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pinceszövetkezet
2021. szeptember 27. 09:21
Kocsis Máté meleg szavai azt sugallják, hogy Jakab Péter nem tudja ki a polgármester az adott területen... Márpedig ez egy hazugság. Jakab jól ismeri a NER tolvajszövetség belső rendszerét, volt ideje tanulmányozni és tudja, hogy a változáshoz pénz kell, ezt pedig a NER-ben a központosított hatalom jegyében a OGY képviselőkön keresztül gyakorolja Orbán. Ez a kritika azért volt címezve a kismiépes harci kutyának, mert ő maga a szenátora a területnek. Kocsis persze, vagy nem érti, vagy úgy tesz, mint ha nem értené! Nem is kell neki már értenie. Erre a kis időre kár felzárkóztatásán kínlódni.
Bobek04
2021. szeptember 27. 08:40
Valaki szóljon már az Orbán szekta híveinek, hogy több mint egy ÉVTIZEDE a Soros ösztöndíjas Kommunista Ifjúsági Szövetségi titkár, az SZDSZ ifjúsági tagozatának a Fiatal Demokraták Szövetsége-nek alapítója, alcsúti gömböc játszik kiskirályt az országban. Elég szánalmas egy 13 éve lemondott, ex-miniszterelnököt hibáztatni mindenért, miközben egy évtized korlátlan hatalom áll mögötte. Bizony, gyurcsányozni évtizedes távlatból olyan, mint azt mondani, azért drága az építőanyag, mert a tatárok felégették az országot. Azért rekord magas az infláció, mert Mohácsnál vesztettünk. Azért adositott el Orbán egyetlen nap alatt minden magyar családot, magyar embert jobban, mint elődje évek alatt, mert Rákóczi elbukott. Azért nem emelkedett 11 éve sem a családi pótlék, sem a minimálnyugdij, mert Bocskai a törököt segítette. Azért nálunk a legmagasabb az ÁFA, azért ilyen nagy a bérek utáni járulék elvonás, mert Segesvárnál letettük a fegyvert. Azért emelkedett szánalmas 3.000 forintos mértékben évente a minimálbér ( 11 év alatt 76.000-ről 106.000-re NETTÓ! ), mert ugye Arad.. Azért csökken folyamatosan a bérek, a nyugdíj, és egyéb ellátások vásárló értéke, mert elbuktuk az első világháborút. Azért nálunk a legmagasabb lakosság arányosan a covidban elhunytak száma, mert a másodikat is elbuktuk. Vicces, ugye? Pont ennyire értelmetlen bármit Fletóra fogni, mikor több mint egy évtizede csuti Néró rombolja az országot. Akkor ki is itt a bohóc? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!