KINCS Percek – a házasságokról

2022. február 11. 14:16

A Kopp Mária Intézet újabb kisfilmje a magyar család- és népesedéspolitika eredményeiről.

2022. február 11. 14:16
null

A Házasság hete alkalmából a párkapcsolatok témakörét járja körbe a KINCS Percek második része. A KINCS Percek videósorozat a magyar család- és népesedéspolitika sikereit mutatja be. A pár perces kisfilmek mindig egy-egy témára fókuszálnak, és objektíven, adatokkal igazolják az intézkedések eredményességét.

Nyitókép forrása: YouTube

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. február 13. 18:35
A házasság hete. Egy hete, kb. hogy több napon át istentelen szél fújt. Van egy kijelző nálunk, ami a légnyomást mutatja, hát hullámzik rendesen. A kedélyünk is a feleségemmel. Meg, hogy a házasság, családi kapcsolatok érdekesek legyenek, az oltásellenes fiamtól elkaptuk a koronavírust. Küzdünk rendesen, 3 oltással. De a nejem azért bevállalja, felajánlja, hogy pizzákat süt a családnak. Kora reggel elkezdi. Kapkod, ideges az időjárás, a Covid, meg az időszűke miatt. Kirakja a forró tepsit egy kis görög teknős nagyságú alátétre az asztalra, és egy pilincka vékony Tramontina késsel megpróbálja felvágni, forrón. A tepsi meg csuklik erre-arra, a kés éle is. Mondom, amit ilyenkor egy jó férj mond, segítő-javító szándékkal: El ne törd a kést! A feleségem az első 43 évben nem tekintett rám ilyen szemekkel. Nem mondott semmit. De én láttam nagybetűvel: Úgy belédvágom a kést, hogy nem fog eltörni! És meg is forgatom, és akkor sem fog eltörni. Már tudom, újjászülettem. Ez gyakorlatilag egy öngyilkossági kísérlet volt. És sütünk-főzünk tovább. Ő főz, én mosogatok.
Prominet
2022. február 11. 15:27
Csak így tovább...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!