Július 15-én lesz az idei Budapest Pride

2023. február 27. 13:55

Szlogenük továbbra is „Vedd vissza a jövődet”.

2023. február 27. 13:55
null

Az idei évben július 15-én tartják a Budapest Pride felvonulást, ahova a szervezők várnak mindenkit,

aki egy szabad, elfogadó és demokratikus országban szeretne élni”.

A felvonulás szlogenje változatlanul „Vedd vissza a jövőd!”, mely a szervezők szerint „rámutat a társadalomban jelenlévő különböző hatású, ám hasonló gyökerekből táplálkozó és egymást erősítő, rendszerszintű problémákra (rasszizmus, lakhatási válság, ökológiai krízis, a demokráciába vetett hit válsága, homofóbia, transzfóbia és szexizmus), valamint az azokra keresendő megoldási lehetőségekre”.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Trenka Attila/Mandiner

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kotucso
2023. február 28. 10:09
"aki egy szabad, elfogadó és demokratikus országban szeretne élni”. Kurva anyátokat, a fogalmakkal sem vagytok tisztában! Milyen ország az ahol szabadon vonulhattok ti korcsok, és az adófizetők pénzéből a rendőrség vigyázza, hogy ne legyen bántódásotok? Nem az ilyen a szabad, és demokratikus ország, hogy rohadnátok meg?
néhai Ch.Pilot
2023. február 28. 00:50
Minden hetero, aki ezeket támogatja, részt vesz a Prájdon, bűnös! Emberiesség elleni bűntettet követ el! saját nemének elárulója. Minden heterót, aki ezeket támogatja, részt vesz a Prájdon, köteleznék, hogy éljen is úgy, csak homo kapcsolata lehet, soha többet nem létesíthet kapcsolatot ellenkező neművel. Egye meg, amit főzött.
akiaki
2023. február 27. 22:17
nagyon várom, vágom már a bugyit!
írmag
2023. február 27. 21:56
Egy már volt, kész. Évente ismétlődően miért kellene? Kötelező botránkoztatás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!