Óriási a szülők felháborodása a 15 éves diákkal kavaró pedagógiai asszisztens kapcsán

2023. február 14. 07:05

Levelet írtak a Krúdy Gyula Általános Iskola igazgatójának.

2023. február 14. 07:05
null

Miképp arról a Mandiner is beszámolt, kirúgták a 39 éves tiktokker pedagógust, aki szerint rendben van az, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. A férfi azt mondta, emberjogi szervezetek védik mindazoktól, akik szerint amit a férfi művel, az pedofília, a Mandinernek azonban az érintett szervezetek ezt tagadták, a PDSZ-szel kapcsolatban pedig a meleg férfi helyesbítette magát újabb videójában.

A PestiSrácoknak most a krúdys tanulók szülei meséltek arról, hogy egyszer engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát a gyerekeknek, az ott elhangzottak miatt pedig levélben fordultak az igazgatóhoz. Az alábbi kérdésekre voltak kíváncsiak:

  • Maradt-e bármikor valamelyik alsós tanulójával egy helységben négyszemközt a férfi?
  • Igaz-e, hogy az iskolából több gyerekkel szexuális kapcsolatot létesített a pedagógiai asszisztens, akár virtuálisan?
  • Történt-e rendőrségi feljelentés?
  • Igaz-e, hogy az iskola tanulóit is megkörnyékezte, illetve valamilyen vetkőzős csoportba hívta meg őket?
  • Kérünk azonnali tájékoztatást, hogy amennyiben nem lesz betegszabadságon a férfi, van-e az iskolának cselekvési terve, szándékoznak-e illetve jogilag tudnak-e olyan lépést tenni, hogy ne mehessen be az iskolába (pl. alsósoknak etika órát tartani)?

Az alábbi választ kapták:

A pedagógiai asszisztenssel szemben vizsgálat van folyamatban. A vizsgálat lezárultáig az intézményben nem fog munkát végezni.

A szükséges munkáltatói intézkedések megtétele folyamatban van. 

Üdvözlettel:

Holdampf Ágnes”

A PestiSrácoknak több olyan szülő is beszélt, akik már hónapokkal korábban jelezték az iskola vezetésének, hogy gondok vannak a tanárral. Azt állítják: a pedagógiai asszisztens részletesen elmagyarázta, hogyan tudják megnézni a férfi 18 pluszos videóit, annak ellenére, hogy még nem nagykorúak. A portál szerint tavaly októberben a szexuális témájú és egyéb videóiról az iskola igazgatósága tudomást szerzett, emiatt pedig behívatták a pedagógus asszisztenst, és arra kérték, hogy szedje le ezeket. Ám az alkotói szabadságra hivatkozva a férfi erre nem volt hajlandó.

Nyitókép: Facebook

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
haasz.rudolf
2023. február 15. 14:11
Bite Zsolt esetében teljesen mindegy, hogy a pedagógiai asszisztens az tanár-e vagy sem! A szakma munkaköri leírása alapján a lényeg az, hogy ez a csávó rendszeresen mozgott gyerekek között és befolyással volt a nevelésükre! A pedagógiai asszisztens munkaköri leírása a következő: A pedagógiai asszisztens óvodában, iskolában, gyermekotthonban, lakásotthonban és egyéb (gyermeknevelő-, gondozó) intézményben foglalkoztatott szakember, aki felsőfokú végzettségű szakember, irányítása mellett végzi szakirányú munkáját. A kompetenciahatárokat betartva közreműködik a gyermek/fiatal tevékenységeinek, tanítási óráinak előkészítésében és lebonyolításában. Részt vesz az intézményen belüli és intézményen kívüli programok, szabadidős feladatok előkészítésében és lebonyolításában. Felügyeli, kíséri a rábízott csoportot, gondozási feladatokat lát el, részt vesz a gondjaira bízott gyermek/fiatal higiénés szokásrendszerének kialakításában. Koordinálja a család és az intézmény kapcsolattartását. Munkája során differenciált bánásmódot alkalmaz. Különös figyelmet fordít a hátrányos szociokulturális környezetből érkező gyermekre, tanulóra és családjára, valamint figyel a különleges gondozáshoz való jog érvényesülésére. Munkáját a családokkal, más szakemberekkel és a gyermekkel/fiatallal történő kölcsönös tisztelet, tolerancia és hatékony kommunikáció határozza meg. - írja a pszichologuskepzo.hu Egyebekben pedig ani számomra különösen beszédes: NEM HALLOM A KALETÁZÓKAT BITÉZNI!
optimiska
2023. február 14. 19:26
A liberált Holdampf igazgató helyén hagyta a degeneráltat, pedig már volt vele gond, a szülők is szóltak, de minden maradt a régiben. Elvégre a fotós meleg, nélküle nincs liberálizmus. Mi lehet az a pedagógiai asszisztens? Kreáltak neki egy posztot? Undorító hely Óbudán!!!
Hydra Esus
2023. február 14. 19:12
Nyilvánosan ki kellene herélni.
kombinátor
2023. február 14. 18:40
még egy kérdést felteszek: - Mikor rúgják ki az igazgatót és a helyettest? ha tudtak a dologról, akkor azért, ha nem akkor meg azért ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!