Ismét megmutatta a nagyvilágnak cseperedő hármasikreit Rúzsa Magdi (FOTÓ)

2023. május 08. 07:08

Anyák napi poszttal jelentkezett az énekesnő.

2023. május 08. 07:08
null

Anyák napja alkalmából egy nosztalgiázó bejegyzést tett közzé az énekesnő közösségi oldalán. A szövegből kiderült, hogy akadtak nehezebb időszakok az életében. Majd azzal folytatta, „aztán az idő elkezdte szépíteni a dolgokat, no és elkezdett engem is tanítani...”

„Volt azért ott szép is és tanítás a diófa tövében, a könnyek és nevetések súlya alatt.

Ha ütött, és megtört bennünket ott a sors keze, azért kaptunk is” – idézte fel.

„Mindez megtanított bennünket összetartozni, jó szomszédnak vagy rokonnak lenni. Akárhogy is, de szükségünk volt egymásra, hát összefogtunk. Ha semmink nem volt, nem volt, ha meg volt megosztottuk. Kicsik, nagyok” – sorolta az előadóművész.

„Van valami ebben a vajdasági levegőben, létben, ami megbabonáz”

Ezután arról írt, hogy „mégis csak van valami ebben a vajdasági levegőben, létben, ami megbabonáz újra és újra, a maga szomorú, olykor meg vidám múltjával együtt.

Sose hittem volna, hogy könnybe lábadt szemmel fogom majd megmutatni a gyerekeimnek ezt a naplementét, ami csak itt van a világon egyedül”.

„S közben nézem az arcukat s látom bennük a Krivajban békászó kicsi Magdit, meg a Horgász-szigeten betyárkodó kicsi Vilit. Aztán összemosódik előttem a kép és elcsuklott hangon mondom:

– zárta bejegyzését az énekesnő.

A poszthoz egy kedves családi fotót is csatolt, ahol öten állnak háttal egy folyóparton. A felvétel jól mutatja, hogy milyen gyorsan cseperednek a hármasikrek.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pintyőke
2023. május 08. 14:44
A jobb szélső tiszta apja! :-)
LancelotDuLac
2023. május 08. 12:22
Na, Orbán seggnyalója. Odaadja a cseperedő hármasikreit az oroszoknak vajon, raktárkoncertért?
Carsac
2023. május 08. 10:37
Jól énekel, klassz nő, vallásos és hármasikreket ad a világnak... Vagyis, mindene megvan hozzá, hogy a liberrált, libateista média szemében vörös posztó legyen! Közben pedig, ő a jövő.
istvanpeter
2023. május 08. 09:10
Szép aranyos kis család, a Jóisten áldja meg őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!