Ittasan és bedrogozva rongyolt autójával egy étterembe egy zalaegerszegi férfi (VIDEÓ)

2023. május 10. 11:47

A férfi és utasa a balesetet követően a gépjárműből kiszállt, majd a gépkocsit hátrahagyva gyalog távozott.

2023. május 10. 11:47
null

Ittasan és bedrogozva kidöntött egy tűzcsapot, majd autójával a portált átszakítva egy üres étterembe hajtott tavaly májusban egy zalaegerszegi férfi, aki ellen most emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség. A Zala Vármegyei Főügyészség szerdán az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint

a 38 éves férfi tavaly áprilisban Amszterdamban vásárolt marihuánát,

amelyből több alkalommal is szívott cigaretta formájában.

A jelentések szerint a férfi május 16-án is ezt tette, valamint be is rúgott egy zalaegerszegi vendéglátóhelyen partnerével. Éjjel egy óra körül a férfi a volán mögé ült, utasként pedig nőismerősét szállította. Az ittasságából és a bódultságából eredő figyelmetlensége miatt a járművel egy kanyarban letért az úttestről, és kidöntött egy tűzcsapot, az ütközést követően azonban tovább vezette a személygépkocsit.

Nagyjából egy kilométerrel távolabb egy kereszteződésben balra akart kanyarodni, mégis egyenesen haladt tovább, felhajtott a járdára, majd egy ingatlan – a rendőrség akkori közlése szerint egy üres étterem – nyílászáróin keresztül az épület földszinti részébe hajtott.

A férfi és utasa a balesetet követően a gépjárműből kiszállt, majd a gépkocsit hátrahagyva gyalog távozott.

A vádiratban az ügyészség a férfira kábítószer birtoklása és ittas járművezetés miatt pénzbüntetés kiszabását és járművezetéstől való eltiltást indítványozott.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

(MTI)

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2023. május 10. 17:49
"A vádiratban az ügyészség a férfira kábítószer birtoklása és ittas járművezetés miatt pénzbüntetés kiszabását és járművezetéstől való eltiltást indítványozott." Pénzbüntetés? Minimum három év szigorított fegyház, de inkább öt.
robertdenyiro
2023. május 10. 14:47
A ma reggeli hvg-ben, meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írják, a tettes valójában a budihazi_gabriellák nevű blogger és antifa-aktivista, aki a mandineren is rendszeresen kommentel.
lurker
2023. május 10. 13:20
38 éves füves... a világon a legcikibb dolog
nuknuk
2023. május 10. 13:01
Biztosan a "családszerető" fajta. Sietett a családhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!