Kövér László időutazása

2023. szeptember 03. 17:45

Kövér László műveltsége sem látszik, hisz nincs az a legkorszerűbb nagyítókészülék, amely láthatóvá bírná tenni a nemlétezőt.

2023. szeptember 03. 17:45
Gábor György
Gábor György
Klubrádió

„Kövér szájára veszi a kereszténységet, miközben véres, vadpogány szöveget öklendezik a tanulmányaikat megkezdő diákokra, s teszi ezt úgy, hogy közben sikeresen óvta meg magát a II. vatikáni zsinattól, a vonatkozó pápai állásfoglalásoktól, a katolikus, a református és az evangélikus egyházak súlyos önkritikát tartalmazó nyilatkozataitól, mindentől, végleg búcsút intve a zsidó-keresztény civilizáció világának, s átmasírozva a vadság és barbárság honába.

Fogalmam sincs, hogy a néhai MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató segédmunkatársának, aki ráadásul elkötelezett MSZMP-tag volt, kellett-e tudni latinul. Valószínűleg nem kellett, így aztán Kövér László nem tanult meg konjugálni és deklinálni, aminek hiánya persze az ő műveltségén nem látszik, azon egyszerű oknál fogva, minthogy Kövér László műveltsége sem látszik, hisz nincs az a legkorszerűbb nagyítókészülék, amely láthatóvá bírná tenni a nemlétezőt.

Így aztán a megszokottnál is értelmetlenebbül bámulna kifelé a fejéből, ha véletlenül beleütközne az alábbiakba: interfectores Christi.

Pedig használta a kifejezést, csak magyar fordításban, ugyanis egyházatyákat, középkori keresztény szerzőket egészen biztosan nem olvas, de nyilas szakirodalmat annál inkább. A trágya felsorolásától eltekintek, Kövér viszont roppant érdeklődésének köszönhetően tán még a Holdról is észreveszi és amonnan is olvasni képes ezeket a szennyszövegeket.  

Mi történt? A Pápai Református Gimnázium új internátusának átadásán ugyanis az alábbiakat mondta az egykori késő-karrierista MSZMP-tagból a Fidesz-uralom alatt Országgyűlés elnökévé leamortizálódott figura: »Jézus gyilkosainak eszmei utódai, akik a történelem során luciferistáknak, illuminátusoknak, jakobinusoknak, bolsevikoknak, globalistáknak vagy mint éppen napjainkban transzhumanistáknak nevezik magukat, ki akarják ölni az emberekből az Isten utáni vágyat, a hitet. Ez a magyarázata annak is, hogy napjainkban a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon.«

Nos, segítek Kövérnek abban, hogy mit is mondott. Az interfectores Christi a középkori latin keresztény irodalom egyik igen gyakori szerkezete: azt jelenti, hogy Krisztus gyilkosai, s minden esetben, hosszú-hosszú évszázadokon át, kivétel nélkül a zsidókra alkalmazták. Számtalan forrást lehetne itt megadni, én most megelégszem Szent Ágoston Tractatus in Joannis evangelium c. művével, ahol több helyen is megtalálható, például a XCII, 2. alatt.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Proxima Centauri
2023. szeptember 26. 12:47
Hiszem és vallom, hogy Kövér házelnök úr a magyar keresztény mintapéldánya.
jooeee
2023. szeptember 04. 20:01
Ez az idióta zsidó.
Zokni
2023. szeptember 04. 08:17
“Újabb demagóg zagyvaságokat adott elő G. Gy…, hogy burkoltan antiszemitázhassa Kövért.” - Tapir32 újabb butasága. Szerző műveletlennek titulálja az ország legjobban fizetett házmesterét. A hivatkozásokat a mi Tapírunk nem érti, ezért zagyvaságnak nevezi. Azt sem érti, hogy a liftkezelő, e szánalmas pondró, aki anno, a jó állás reményében belépett az MSZMP-be, és lám, mostanra komcsifaló Krisztus féltő lett, ennek jegyében leadott egy jó kis antiszemita kirohanást egy új internátus-épület átadása alkalmával. Egyébként fura, hogy a Mandi szemlézte, mert ez az eset tényleg eléggé kínos. (Bár most látom, hogy a hivatalos szélsőjobbos sajtóban mindenütt megjelent a hír, éppen a durva ostobaságok idézetével. Hát, mára ez Magyarország.) A Fidesz kormánynak köszönhetően Magyarország az EU-ban a legkevésbé antiszemita országok között szerepel, az antiszemitizmust folyamatosan monitorozó zsidó szervezetek felmérése alapján. Tapir32 ujabb butasága.
Majdmegmondom
2023. szeptember 04. 07:45
Komolyan ez a Gábor Tököm György egy undorító, mocskos féreg, aki mást se tud, csak mocskolódni. Nos, ettől semmivel nem lesztek szimpatikusabbak, max annak a néhány agy nélkül született fizetett orbánfóbiásnak, de ha az 5%-ra hajtotok, akkor a legjobb úton jártok, csak nehogy alá szárnyaljatok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!