Agyrém: Donáth Anna szerint a magyar kormány miatt szúrtak szíven egy hatodikos kislányt

2024. április 29. 17:49

„Ez biztosan nem faji kérdés. Ez biztosan nem bőrszínről vagy származásról szól” – nyugtatott meg mindenkit a momentumos politikus.

2024. április 29. 17:49

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában egy hatodikos lány szívtájékon szúrta tanulótársát, akit ezek után súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. Az eset kapcsán Donáth Anna osztotta meg gondolatait hivatalos Facebook-oldalán, aki miután kijelentette, hogy 

ez biztosan nem faji kérdés. Ez biztosan nem bőrszínről vagy származásról szól”

– gyorsan meg is nevezte a történtek első számú felelősét, ami nem más, mint a magyar kormány.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ez a borzalom az összeomló magyar iskolarendszer, egy mentálisan leépülő, gyűlöletben szocializálódó társadalom tünete. A »családbarát« kormányzat iskoláiban nincs elég pedagógus, nincs iskolapszichológus, a gyermekvédelmi rendszer leépült, nincsenek vagy nem működnek az intézmények, amik közbeavatkozhatnának” – fogalmazott a politikus, majd kifejtette azt is, hogy Magyarországon nincs prevenció, és helyette a civileket üldözi a hatalom.

Aki szívesen elolvasná teljes terjedelmében Donáth Anna bejegyzését, az ide kattintva megteheti.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. május 01. 09:34
A "kislány" késsel HÁTBA szúrta az előtte ülőt. Már kiderült, hogy cigány a "kislány".ű Mit próbálsz magyarázni Donátkacsa?
doncamilla
2024. április 30. 20:37
annácska úgy reszeli maga alatt a fát hogy öröm nézni😊
laurahann
2024. április 30. 12:22 Szerkesztve
Tee vadbarom, hazaáruló kurva! Na ezért fogtok takarodni brüsszelből, de még a honi politikából is. Semmihez sem értő, szarkavaró, hazaáruló gci banda, veled az élen! A szexista, szexuális zaklatós, alkoholista apád hogy van? Mütyürkézik még, vagy talán már a szesz kidolgozta belőle a szexet , már hugyozásra használja? Fránya szesz és szex! LOL Szegény Apuskád... Minden, ami jó az életben, bűn, igaz e te széles szájú fogyatékos?
nzoltan-818
2024. április 30. 11:00
Hogy lehet valaki ennyire aljas semmirekellő, hogy még egy ilyen tragikus magánjellegű tragédiából is társadalmi feszültséget egyéni politikai hasznot akarjon húzni. Látszik, az "alma" nem esett messze a fájától!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!