A momentumos Sebők Éva szerint nemsokára a CSOK-károsultak országa leszünk

2022. július 18. 16:16

A politikusnak nem tetszik, hogy a jegybanki alapkamat emelésének hatására nő a CSOK büntetőkamata is.

2022. július 18. 16:16
null

Sebők Éva momentumos parlamenti képviselő hétfői felszólalásában a CSOK-ról beszélt, pontosabban annak büntetőkamatairól. Azzal indított, hogy ezt már múlt héten is felvetette, de akkor nem kapott választ a kérdéseire. Sebők kifogásolta, hogy a jegybanki alapkamattól függ a családtámogatás büntetőkamata, ami most már 40 millió forint is lehet, amennyiben valaki nem teljesíti a feltételeket. 

Vitályos Eszter miniszterhelyettes reagált, aki úgy válaszolt, pont a baloldalnak nem kéne nehéz helyzetről és uzsoráról beszélnie, majd felsorolta, hogy a jobboldali kormányok alatt milyen családtámogatásokat hajtottak végre. Vitályos úgy fogalmazott, az ellenzék nem csinál mást, mint akadályozza a kormány családbarát döntéseit. Közölte, az adatok szerint alig van olyan CSOK-ügy, ami visszafizetéssel érhet véget. 

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ani40
2022. július 19. 11:56
CSOK károsultak! Mondják a momentumos agy károsultak. Ezek már évek óta ábrándoznak valami világvégi eseményen, aztán az csak nekik jön el négy évenként.
Brandon the great Negro
2022. július 19. 11:38
Évát gondolom zavarja a gyerekzsivaj.
csjanos
2022. július 19. 11:16
....ez a nő azt hiszi,hogy a 350ezer csok-os tartotta el...VÉGRE MINDENKI ADÓT FIZET...
Paskai
2022. július 19. 09:04
Virtuális gyerekekre, dugásra pénzt kiiadni és felvenni a közgazdaság új modellje volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!