Milliókat fenyeget az éhalál Afrikában

2017. február 24. 09:43

Dél-Szudánban százezrek vannak közvetlen életveszélyben az éhezés miatt, főleg gyerekek.

2017. február 24. 09:43

Milliók menekülnek Dél-Szudánból az éhínség elől, amely egyre több áldozatot szed a polgárháború sújtotta országban. Az ENSZ jelentése szerint százezrek vannak közvetlen életveszélyben, elsősorban gyerekek. A menekültek nagyrészt a szomszédos országokba mennek, de azokban is csak egy kicsivel jobb a helyzet.

A pápa nemzetközi segítséget sürget, a német kormány pedig egy új Marshall-tervvel támogatná a krízis-országokat, annak a mintájára, ahogy Amerika talpra állította Nyugat-Európát a második világháború után – áll az RTL Klub riportjában.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bispora
2017. február 27. 12:15
Bill Gates fogamzásgátló chipje a megoldás kulcsa. Ugyan ma már nem beszélnek róla, de jó ha tudjuk, két éve teljes sikerrel próbálták ki a bőr alá ültethető, tíz évig bombabiztos fogamzásgátló chip-et. Minden élelmiszer segélyért sorban álló fekete nőnek kötelezően kellene beültetni egyet. Mert ugye nem gondoljuk, ha nem lenne klímaváltozás, és langyos eső esne egész évben Afrikában, akkor harminc évnél tovább tolódna a lemming probléma.
TAVIROZSA
2017. február 26. 16:02
Lényeg hogy fegyver azért mindig akad !
robag
2017. február 26. 10:53
Afrikában élőknek a következőket kívánom: békét, fejlődést, elegendő ételt (mezőgazdaság fejlesztése nemcsak élelmiszersegély) és ami rendkívül fontos szigorú családpolitika, mint Kínában, mert enélkül ők is meg a többi kontinens is megszívja ahova előbb utóbb kirajzik a "fölösleges" mennyiség.
smarton
2017. február 25. 19:49
Fogamzásgátlós vizet kell adni az állat módjára szaporodóknak. Olcsóbb, mint a Marshall-terv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!