Hatalmas esélyt kaphat Yaakobishvili Antal a Real Madrid elleni rangadón

2024. február 04. 10:49

Az ifjú magyar szupertehetség újabb szintet léphet a Gironában.

2024. február 04. 10:49

A spanyol bajnoki címért harcban álló 

Gironát eltiltások sújtják a Real Madrid elleni sorsdöntő, jövő heti rangadó előtt, ami Yaakobishvili Antal számára nagy esélyt jelenthet 

– írja a Magyar Nemzet. Hozzáteszik: Daley Blind, a rutinos holland középhátvéd a hosszabbításban reklamálás miatt gyűjtötte be az ötödik sárga lapját, ami automatikus egymeccses eltiltás jelent, így a Girona 19 éves magyar középső védője, Yaakobishvili Antal juthat nagy esélyhez, aki így akár pályára is léphet a Real Madrid ellen.

Yaakobishvili legutóbb, a Real Sociedad elleni meccsen végig a kispadon ült, de az elmúlt hetekben remek játékkal mutatkozott be a Girona első csapatában, amelyben eddig három meccsen összesen 195 percet futballozott, s 

a klub olyannyira elégedett volt vele, hogy gyorsan meg is hosszabbította a szerződését 2028 nyaráig.

Hangsúlyozzák: a Girona középső védői közül Blind eltiltás miatt biztosan hiányzik a Real ellen, és a jelenleg sérült David López játéka is erősen kérdéses, így Yaakobishvili szerepeltetése komolyan számításba jöhet.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Alex Caparros/Getty Images

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. február 04. 12:24
Gyerünk kicsi, csináld!!!
I feel the earth move under my feet
2024. február 04. 12:01
A Szoboszlai-sportban eredményes magyar sportoló is labdába rúghat .. de nem Szoboszlai csapata ellen.. Így kerek és szakszerű!
Novicsok-5
2024. február 04. 11:05
A grúzörményzsidóról írnak. Rakovszky Kristóf világbajnok 10km-es nyílt vízi úszásban a vb-n. Gondolom ez nem érdekes. A királyi szám, az olimpiai szám
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!