Szoboszlait szomorúvá teheti a Real Madrid

2024. március 22. 17:15

A királyi gárda szemet vetett a magyar klasszis egyik kedvenc csapattársára.

2024. március 22. 17:15
Szoboszlai Dominik és Trent Alexander-Arnold, a Liverpool labdarúgi

Nyitókép: Daniel Roland

Úgy tűnik nagybevásárlásra készül idén a Real Madrid, hiszen amellett, hogy ugyan még nem hivatalos, de szinte biztosan szerződtetik Kylian Mbappét (elvileg ingyen, gyakorlatilag rengeteg pénzért), már ajánlatot tettek Alphonso Daviesnek, a Bayern München balszélsőjének, a legfrissebb hírek szerint a Liverpoolból is szeretnének megszerezni egy labdarúgót. 

Az átigazolási ügyekben rendszerint megbízható információkkal rendelkező olasz sportújságíró, Fabrizio Romano értesülései szerint a Florentino Pérez által vezetett királyiak szemet vetettek Trent Alexander-Arnoldra, az angol válogatott és a vörösök játékosára. 

A 25 éves jobblábas labdarúgó Szoboszlaihoz hasonlóan komplex játékos, aki több ponton is bevethető – eredetileg középpályás, ám Klopp játékrendszerében rendszerint a támadásoknál középre húzódó jobbhátvédként szerepel. Alexander-Arnold kiváló rúgótechnikával rendelkezik, Szoboszlai érkezése előtt ő volt a Liverpool kijelölt szabadrúgáslövője, azóta azonban megosztva próbálkoznak a pontrúgásokkal, hiszen ő is elismeri, távoli lövésekben a magyar válogatott csapatkapitánya a legjobb

Mindez nem jelent rivalizálást, sőt a magyar labdarúgó többször elmondta, hogy kifejezetten jó barátságban vannak egymással, így Szoboszlai minden bizonnyal nagyon sajnálná, ha csapattársa távozna. Márpedig erre megvan az esély, hiszen hiába a Premier League a legjobb bajnokság jelenleg, a Real Madrid bármely játékos számára vonzó lehet

Ezt is ajánljuk a témában

A spanyol óriásklubnak ráadásul nem is feltétlenül kerülne sokba a piaci becslések szerint 70 milliós értékű játékos szerződtetése, mert Alexander-Arnold szerződése 2025-ben lejár, és a hosszabbításról szóló tárgyalások egyelőre elakadtak. Ebben részben szerepet játszhat az is, hogy a játékosok közül többen rendkívül csalódottak Jürgen Klopp távozása miatt, így a Mersey-parti egyesület vezetőségének nem lesz egyszerű dolga, ha egyben szeretné tartani a csapatot.

Egyelőre azonban azt sem tudni, ki lesz majd Szoboszlaiék edzője a következő idényben, így a játékosok egy része kivár, a Real pedig szívesen kihasználná ezt a helyzetet. Az egy másik kérdés, hogy hogyan férne be a Real kezdőjébe az angol játékos, hiszen jelenlegi posztján Dani Carvajal szerepel, aki ugyan 32 éves, de egyelőre kiváló formában van. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­á­n­­y­o­­­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­a­­k­ ­­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
2024. március 23. 05:34 Szerkesztve
Na ez a cikk mintapéldánya az ostoba semmitmondó újságírásnak, de legalább sexykitty is kommentálta, remek csapat vagyunk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!