Két csodálatos zenekar tagja vagyok

2012. június 19. 11:25

Továbbra is két csodálatos zenekar tagja vagyok, amelyekkel óriási zenét játszhatok. Pillanatnyilag nem tervezek szólóalbumot, de ha eljön az ideje, akkor valószínűleg megcsinálom.

2012. június 19. 11:25
Corey Taylor
Rock Station

„Mire számíthat az ember egy Corey Taylor szólókoncerten? Gondolom, nem Slipknot, meg Stone Sour dalokkal tűzdeled tele a műsort.

Pedig lesz benne egy kis Slipknot, és egy kis Stone Sour is. Na meg néhány feldolgozás. Olyan programot raktam össze, amelyet remélhetőleg izgalmasnak találnak majd a srácok. Számomra ez pusztán szórakozás. Tizenhét éves korom óta csinálok akusztikus bulikat. Ez ad egy újabb lehetőséget, hogy közönség előtt játsszak. Kiállok a színpadra és mulatunk egy nagyot együtt. Legalábbis remélem, a közönség is jól fogja érezni magát.

Saját szólónótáid is vannak?

Nincsenek. Főleg a Stone Sourral és a Slipknottal írt dalaimat fogom játszani, pár feldolgozás-számmal megtoldva. Így lesz szórakoztató a dolog. Viszont ma mutatok be egy vadiúj Stone Sour nótát is a következő anyagról. Király lesz! (...)

A Slipknottal most válogatás-lemezre készültök, és lesz saját fesztiválotok is.

Igen, az Antennas To Hell jövő hónapban jön majd ki. Júliusban és augusztusban a Mayhem fesztiválon játszunk főzenekarként, lesz pár koncertünk Kanadában, aztán megcsináljuk a saját Knotfest bulijainkat. Ezeket már nagyon régóta szerettük volna összehozni, és most úgy tűnik, végre ennek is eljött az ideje. Ez valami egészen különleges dolog lesz!

Szólólemezt nem tervezel?

Nem is tudom. Állandóan írok dalokat, de nem érzem még úgy, hogy megérett rá az idő. Továbbra is két csodálatos zenekar tagja vagyok, amelyekkel óriási zenét játszhatok. Talán néhány év múlva. Pillanatnyilag nem tervezek szólóalbumot, de ha eljön az ideje, akkor valószínűleg megcsinálom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!