Schmitt Pál becsületének napja

2013. május 18. 15:57

Mint a tolvaj, akit húsz év elteltével kapnak el, és azzal védekezik, hogy annak idején neki nem mondták az áruházban, hogy nem szabad lopni.

2013. május 18. 15:57
Föld S. Péter
Most & Itt

„Közleményben tudatta a Semmelweis Egyetem, hogy elutasította Schmitt Pál felülbírálati kérelmét, amelyben a volt államfő azt kérte, hogy semmisítsék meg a kisdoktori címe visszavonásáról szóló határozatot. A jogorvoslati bizottság megállapította, hogy Schmitt Pálnak az 1992-ben Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése címen benyújtott értekezése már a beadáskor sem formailag, sem tartalmilag nem felelt meg az 1985. évi I. törvényben leírt követelményeknek és a Magyar Testnevelési Egyetem Doktori Szabályzatának.


Ezt követően Schmitt Pál is közleményt adott ki, melyben nem csak azt írta, hogy lemondott a doktori címéről, egyben azt is megjegyezte, hogy helyre állították (sic!) a becsületét, mert kiderült, hogy nem ő, hanem az egyetem hibázott annak idején. (...)

Schmitt Pál most az játssza, hogy ő nem bűnös, hanem áldozat. Mint a tolvaj, akit húsz év elteltével kapnak el, és azzal védekezik, hogy annak idején neki nem mondták az áruházban, hogy nem szabad lopni. Magukra vessenek, amiért nem vették észre, vagy nem merték észrevenni, hogy fizetés nélkül távozott.

Egyébként is teljesen mindegy, hogy mit gondol most Schmitt Pál becsületről, plágiumról, vagy bármi másról. Milyen becsület az, amelyet egy közleménnyel helyre lehetne állítani?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. május 19. 19:04
Plagi bácsi egy szánalmas,gerinctelen valami!
tóth mária
2013. május 19. 17:16
Nem kellene már ezt a fényképet levenni/kicserélni? Nem tudok a rémülettől aludni.
catalina9
2013. május 19. 11:41
A szerző azt hiszem fsp néven írogatott a NOL-ba, körülbelül Tótaw színvonalán. Ugyanolyan ballib bűzmirigy, mint az.
neven
2013. május 19. 10:18
Föld S. Péter..gondolom GyF-t is ilyen vehemensen tetszik majd támadni, az ő szakdolgozata körüli botrányban!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!