Orbán: Európát elárulták

2015. október 30. 17:26

Ha nem állunk ki Európáért, a kontinens többé nem az itt élő polgárok Európája lesz, hanem néhány nagy pénzt mozgató, senki által meg nem választott vezető hagymázas álmát teljesíti majd be.

2015. október 30. 17:26

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor szerint nem véletlen, hogy naponta több ezer embert „szállítanak be Európába”: egy tudatos, baloldalinak mondható szellemi konstrukciót akarnak megvalósítani, ami a nemzetállamokat Európában zárójelbe akarja tenni. A miniszterelnök ezt Az idők jelei című vitaanyagot bemutató konferencián mondta.

Orbán elmondta: Ha nem állunk ki Európáért, a kontinens többé nem az itt élő polgárok Európája lesz, hanem néhány nagy pénzt mozgató, a nemzetállamok keretein túlgondolkodó, aktivista, senki által meg nem választott vezető hagymázas álmát teljesíti majd be a következő időszakban. A rendezvényt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Professzorok Batthyány Köre szervezte.

Összesen 365 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. november 02. 02:17
Mindeközben ilyen létezik ma Magyarországon: "Nagy Sándor vagyok a Békés megyei Zsaruellátó csoport segítője! A határon értünk dolgozó rendőröknek és katonáknak gyűjtünk. Nem pénzadományt. Élelmiszereket, egészségügyi és tisztálkodó szereket illetve bármit ami hasznos lehet a határon. A mai naptól az Önök városában is van gyűjtőhelyünk. " Amikor az állam megszűnik működni. Fasza, nagyon fasza. Nem tudom, hogy vajon ezen civil szervezeteket lesorosozza-e Lázár, vagy rájük küldi-e a NAV-TEK-KEHI kombót, hátha akkor teljesen éhen halnak a zsaruk a határon. Mert az állam képtelen ellátni feladatát....
áfonya
2015. november 01. 22:35
Az Egyesült Államok Soros Györggyel karöltve évek óta durván beavatkozik a magyar belpolitikába. http://www.gondola.hu/cikkek/98652-Amerikai_csodafegyverek.html#.VjUt-fj52os.facebook
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. november 01. 22:19
Ez a Orbánus hazudozási stílus nem emlékszem, hogy szittya jelenség lenne, de a témához már hozzászólni sem érdemes olyan irritáló a CSÁKÓ.
áfonya
2015. november 01. 22:18
Merkel eltitkolt videói..... Http://www.lesobservateurs.ch/…/video-choc-se-passe-allema…/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!