Miniszterelnöki biztos lesz Giró-Szász

2011. szeptember 12. 19:43

A hétfőn munkába álló új kormányszóvivőt miniszterelnöki biztosnak nevezte ki Orbán Viktor - derül ki a Magyar Közlönyből.

2011. szeptember 12. 19:43

A hétfői Magyar Közlönyből kiderül: miniszterelnöki biztosnak nevezte ki Orbán Viktor kormányfő Giró-Szász Andrást. A rendelet szerint Giró-Szász irányítja a jövőben többek között a Miniszterelnökségen működő kormányszóvivői tájékoztatást segítő igazgatási helyettes államtitkár és a stratégiai helyettes államtitkár tevékenységét.

Szijjártó Péter múlt héten jelentette be, hogy Giró-Szász András politikai elemző lesz az új kormányszóvivő. Egyúttal közölte, hogy Giró-Szász elődeivel ellentétben nem a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz, hanem a Miniszterelnökséghez tartozik majd.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ketroot
2011. szeptember 12. 22:54
Kerényi meg miniszteri megbízott lett. Ez egy ilyen ország.
=nessuno=
2011. szeptember 12. 22:36
Jó nagy jatt a takarékosság jegyében. Úgy látszik, a gondolkodó emberek gyomrát jobban meg kell fizetni, mint Szijjártóét....:)
dönci4
2011. szeptember 12. 21:23
És mennyi zsozsó jár ezért? Már a takarékosság jegyében.
rakosi
2011. szeptember 12. 20:46
A független politológusoknak a Fideszben szárnyaló karrier lehetősége van biztosítva. Ha Giró-Szásznak sikerül a kedves Vezér üzeneteit úgy közvetíteni az ő alattvalóihoz, hogy az Isteni kinyilatkoztatásnak hasson, akkor még lehet belőle kancelláriaminiszter majd később alkotmánybíró is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!