Új lendületet vett a Microsoft Magyarország

2012. július 31. 17:23

A Microsoft Magyarországhoz igazol a UPC korábbi marketingigazgatója, Grósz Judit; valamint a Ciscótól Vass Gábor. A közlés szerint a szoftvercég egyre inkább a digitális kommunikáció integrált vállalatává válna.

2012. július 31. 17:23

Augusztus 1-jétől a Microsoft Magyarország új technológiák „evangelizációjáért” felelős vezetőként, azaz a Developer and Platform Evangelism egység vezetőjeként tevékenykedik Grósz Judit, a UPC korábbi marketingigazgatója – tudatta a Médiapiac. A posztot eddig betöltő Kollár László  augusztustól a Windows Azure-felhőalapú technológia elterjesztéséért felelős terület régiós vezetője lesz. Szintén augusztus 1-jével érkezik a Microsofthoz Vass Gábor, aki a kkv-kért, a partneri területért, illetve a cloud megoldásokért felel majd.

A cikk szerint az új igazolások a Microsoft márka megújulásának stratégiai irányait tükrözik. Mint írták, a szoftvercég célja a digitális kommunikáció integrált vállalatává válás.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!