MSZP: Negyedik magyar köztársaság kell

2012. november 16. 12:32

Horthy István, Horthy Miklós, Tisza István és legújabban Orbán Viktor – ők a demokrácia ellenségei Horváth Csaba szerint.

2012. november 16. 12:32

Az MSZP szerint 2014-ben a negyedik magyar köztársaságot kell létrehozni, mivel Orbán Viktor miniszterelnök miatt a harmadik köztársaságnak vége van.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2012. november 17. 05:16
Mit keres Magyarországon ez a két szovjet-habsburg-esterháziarcú "ember" ?Ezek megint behívják az oroszokat aztán mehetünk Seggesvárra, akkora orrukvan mint az elefántnak most lógatják, mert kiestek a hatalomból és nem rabolhatják le a népet. Hümm!
a púpos
2012. november 17. 00:01
Maholnap nyugdíjba megy ez a faxjankó és még mindig Horthy Istvánnál tart!! Azt se tudja ki volt az!!
Aaronboy
2012. november 16. 22:53
Mekkora egy húgyagyú büdös bunkó ez, pontosabban ezek ketten! No meg a bandájuk.
Jason Bourne
2012. november 16. 19:40
Megnéztem ezt a viedot. Ez az ember egy seggfej. A beszédében nem csak számos történelmi tévedés, vagy ferdítés van, de nyelvtani is helytelenségek is hemzsegnek benne. Pedig nem is hosszú. Horthy Istvánt miért emelete ki? Kifejezetten angolbarát volt, ezért is gyilkolták meg a nácik. Meg meg, is volt, csak kormányzóhelyettes. Ez a második fellépő, a lágy melegvíz dagadék kicsoda? Ilyenekből áll az MSZP első vonala, hát hajrá fiúk, ilyen csapattal lesz szép győzni! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!