Társkeresőt indít a Három Királyfi, Három Királylány

2013. február 26. 16:53

Társkereső szolgáltatása is lesz a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak – jelentette be szervezet vezetője, Székely András.

2013. február 26. 16:53

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, „hogy megszülessenek Magyarországon a tervezett gyermekek”. A legújabb társkereső szolgáltatásuk is ezt a célt szolgálná: a kezdeményezést azok számára indítják, akik komoly kapcsolatot, családot és gyereket terveznek, és ehhez szeretnék maguknak megtalálni az ideális párt. A civil szervezet vezetője, Székely András ezt egy budapesti sajtótájékoztató keretében jelentette be.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyikosné péli ildikó
2015. február 11. 16:31
sziasztok én elváltam de szeretnék újra boldog lenni ma néztem a mtv 1-t most a család barát műsorban a házasság hete van a házasság a témája szeretnék újra megismerkedni egy jóra való emberrel és akár újra férjhez menni hozzá!!!!!!!
potyka
2013. február 26. 20:43
Milyen hülyeség ez? :D Ezek az oldalak csak egy jó dugásra valók ingyér :D Komoly ember, aki komolyan gondolja, keresi a társát és különböző helyeken (ismeretség által, ismerkedési est, itt ott, meg is találja, ha komolyan gondolja) Ez hogy lenne? Kevés a magyar! rakjál teherbe jelige :D
HSL
2013. február 26. 19:46
az első száz jelentkező babazászlót kap, az ezredik biszku filmet, az első sikeres házasulók skrabski lőrét és 10% részesedést a következő birkaszarlopásból :DDD neeeem kedveskéim, itt akkor lesz népszaporulat, ha úgy érzik az ifjak és lyányok, hogy ebben az országban lehet és megéri családot és jövőt alapítani
freehckr
2013. február 26. 18:45
Srácok, ne szenvedjetek, használjátok URL rövidítésre a href.hu-t: http://href.hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!