IKSZ: A magyaroknak kötelességük kiállni Lengyelország mellett

2018. március 02. 10:35

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke szerint a megindult EU-s eljárás kapcsán a magyaroknak kötelességük kiállni Lengyelország mellett.

2018. március 02. 10:35

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke szerint a magyaroknak kötelességük kiállni Lengyelország mellett, amikor Brüsszel támadja az országot.

Nacsa Lőrinc, a szervezet elnöke pénteken az M1 aktuális csatorna délelőtti műsorában azt mondta, fontos kifejezni szolidaritásunkat a lengyelekkel, amikor Brüsszel kettős mércét alkalmazva „nemtelen támadást” intéz Lengyelország ellen. A politikus ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy az Európai Unió a 7. cikkely szerinti eljárást indít Lengyelországgal szemben.

Kiállásukat Nacsa Lőrinc elmondása szerint azzal is alátámasztották, hogy egy több száz fiatal által aláírt molinót vittek ajándékként a szejmbe. Kijelentette: Nyugat-Európa rosszul kezeli a keresztények helyzetét, Magyarország és Lengyelország pedig megvédi az európai értékeket, amelyeket a Nyugat veszélyeztet.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2018. március 02. 21:13
2010: Vona nem szavazta meg a kisebbségi magyarok kettősállampolgárságát. Szerinte tehát nem kellenek ide a kulhoni, erdélyi, flvidéki magyarok! 2017: A Jobbik nem szavazta meg a migránskvótát elutasító törvényt. Szerintük tehát az illegális bevandorlókkal minden rendben van, nem baj, ha jönnek. 2018: a Jobbik összeállt az MSZP-vel és Gyurcsányékkal. A Magyar Nemzeti Radikális Jobbik, akik turulmadárral és nemzeti gárdával büszkélkednek, most gyurcsányekkal szövetkeznek a hatalom megszerzéséét. Mire képes még a Jobbik a hatalom megszerzéséért? Vannak még gyáltalán elvei, amik mellett kitart? Ha a Jobbik érdekei ugy hozzák, akkr nem fognak kiállni Lengyelország mellett sem!
pppp
2018. március 02. 14:23
össze kell fogni a lengyelekkel, míg ki nem lépünk az unióból, vagy szét nem hullik darabjaira.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!