Lebukott a Migration Aid: hangfelvételek alapján Soros hazai befolyását erősítik

2018. március 20. 22:18

Napvilágra került hangfelvételek alapján Siewert András, a Migration Aid vezetője elismerte, szervezetük emberbaráti akciói valójában Soros György magyarországi befolyásának erősítését szolgálják hazánkban.

2018. március 20. 22:18

A Magyar Idők hétfőn hozta nyilvánosságra, hogy Siewert András, a Migration Aid vezetője egy beépített újságíróval folytatott beszélgetésen elmondta, hogy Soros filantrópnak beállított akciói valójában a milliárdos politikai befolyását maximalizálják.

Soros valódi céljairól pedig úgy vélekedik:  „Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok.” Siewert ezen kívül beszél arról is, a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsenek a menekültekről.

Siewert arról is számot ad, hogy összeköttetései vannak a Belügyminisztériumhoz, így bármikor képes belépőt szerezni a tranzitzónába.

Elmondása alapján a hazai kapcsolatrendszerükbe a következő itthoni Soros-NGO-k is beletartoznak: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék Egyesület, Társaság a Szabadságjogokért, Amnesty International, Artemisszió Alapítvány.

A Magyar Idők felkereste a Migration Aid munkatársát, azonban az tagadta, hogy anyagi támogatást kapnának az amerikai milliárdostól.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2018. március 21. 07:15
Nemrég a budaörsi Auchan-ban egy 10 tagú román nemzetiségű (bukaresti) család, amely éppen "üzleti" célú látogatáson tartózkodott hazánkban, az egyik szemfüles, vásárlónak álcázott biztonsági őrnek köszönhetően lebukott, lopáson kapták őket. Vonakodásuk ellenére (nagy hangon - roma-románul -, emberi-, politikai- jogaikat hangoztatták és az EU-val, az ENSZ-szel és román diplomáciai megtorlással fenyegetőztek), rendőri jelenlét mellett, testi motozást foganatosítottak ellenük, az áruház egyik elkülönített helyiségében. Erre nem is lett volna szükség, mivel az egyébként 160 kg súlyú családapa ruházatából, spontán módon - miközben megállás nélkül fennhangon tiltakozott -, kb. 77 db. MAKITA márkájú sarokcsiszoló-korong (darabja 1000 Ft.) potyogott ki, továbbá egy Elektrolux botmixer és kb. 20 Milka csokoládé. A szintén 170 kg élőhúsú mater familias gazdag redőzetű toilette-jéből, 40 db. különböző márkájú alsó kategóriájú parfüm, 38 doboz juhtúró és 10 db. "As a horse run to death!" - feliratú, kínai gyártmányú, sárga póló került elő, míg a család további 8 tagjából (beleértve a tipegő kisdedeket is), ugyancsak mázsaszám potyogott az változatos árukínálat. Az ilyesmit jogi nyelven, tettenérésnek (in flagranti), a lopott árut bizonyítéknak nevezik. A lebukott tolvaj ilyenkor alázatosan, szégyenkezést színlelve lesüti szemét, mea culpa-zik, könnyeket hullat, óbégat, nyomorúságos szociális helyzetére, vagy kóros elmebeli állapotára (kényszeres kleptománia) szokott hivatkozni. De, nem! A mi nemes, öntudatos, román (bukaresti illetőségű) állampolgáraink gerince nem roppant meg, nem hajlott meg. Dacosan tagadtak, a biztonsági kamerafelvételek, az előkerült több raklapnyi lopott áru ellenére, tagadtak, "nem, nem,. a leghatározottabban kikérjük magunknak a rosszindulatú és koncepciós eljárást!" Ilyen a mi ellenzékünk is, ilyen a mi magyarországi sorosista-simicskai-vonás-karácsonyis-gyurcsányos-ngo-s-maszopos-momentumos ellenzékünk is, meg a sajtójuk, médiájuk is. In flagranti tettenérés, corpus delicti, cáfolhatatlan bizonyítékok, letagadhatatlan bűnjelek, mind nem számítanak! Hazudnak megállás nélkül, tagadnak, csalnak, hamisítanak. Szemérmetlenül tagadnak, hazudnak, mint a bukaresti cigány tolvajok, zsebmetszők, mintha életük, földi létezésük függene ettől. Terjesztik a becstelenség virusát, génjeikben hordozzák az aljasságot.
balbako_
2018. március 21. 06:36
Tehát szó nincs itt humanizmusról, emberbarátságról ez egy kőkemény politikai befolyásolására kiépült szervezet, akik nem a választók akaratát, hanem a fenntartó akaratát tükrözi és teljesen illegitim módon létezik. A hatóságok eljárásáért kiált!
sztálin elvtárs
2018. március 21. 06:30
A teljes beszélgetés persze nincs fenn, csak a teljes kontextus nélküli félbevágott válaszok, van ahol még magát a kérdést is levágták és csak a választ halljuk, aztán higgyük el, hogy ez tényleg arra volt a válasz amit írnak. Ha igaz lenne minden amit állítanak, akkor első dolguk lett volna nyilvánosságra hozni a teljes beszélgetést. Normális újságoknál ezt úgy szokták, hogy felteszik így megvágva az izgi részeket, aztán a cikk végére odateszik a teljes anyagot, az ilyen szkeptikusabb emberek számára. De hát a MI nem egy normális újság, hanem egy propagandaszócső ezt eddig is tudtuk.
péterx
2018. március 21. 04:00
Orbánék kezdettől fogva védik a magyar lakosok biztonsági érdekét , a mi érdekünket , Soros ellen . Most már hangfelvétel is igazolja , hogy a "sorosozás" mennyire jogos volt , s jogos most is . Szavazz 8-án a kormányra , melynek intézkedései a gazdaságban is igazolódnak , a külhoni magyarok érdekét is védik , Soros aljas üzelmeit is elhárítják , s Brüsszelben is európai jó szövetséges , de úgy , hogy a kikerülhetetlen kompromisszumok mellett az önrendelkezés területén jottányit sem enged .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!