Gulyás nem tart igényt Zoltai tanácsaira

2018. június 08. 17:31

Mivel a megbízó, Lázár János már nincs a Miniszterelnökség élén, így Zoltai Gusztávnak is távoznia kell.

2018. június 08. 17:31

Nem hosszabbítják meg Zoltai Gusztáv tanácsadói szerződését a Miniszterelnökségen. 2018. április 30-án lejárt a Mazsihisz egykori ügyvezető igazgatójának tanácsadói szerződése, jelentős bevételtől esik el Zoltai – írja a Figyelo.

2014. szeptemberében a Lázár János vezette Miniszterelnökség egyik tanácsadójának választották, havi bruttó egymillió forintos fizetésért. Négy éve még csak egy alig négy hónapig tartó szerződésről lehetett hallani, amely azonban a jobboldali személyek éles kritikáját vívta ki magának. Hiszen Zoltai Gusztávról köztudott tény, hogy munkásőr volt és emellett MSZMP-s múlttal is rendelkezik. A 44 hónapnyi tanácsadás eredményeképpen összesen 44 millió forint ütötte a markát.

Mivel a megbízó, Lázár János már nincs a Miniszterelnökség élén, így Zoltai Gusztávnak is távoznia kell. A kancelláriaminisztérium sajtóosztálya szerint: „Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Zoltai Gusztáv tanácsaira nem tart igényt.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a hun
2018. június 09. 22:09
Don't forget!--Every Criticism of Jews is Anti-Semitism. In Every Context. https://dailystormer.name/every-criticism-of-jews-is-anti-semitism-in-every-context/
antioxi
2018. június 08. 20:49
Vajon Lázár János miért foglalkoztatta Zoltait? A kérdés költői?
repulok
2018. június 08. 20:45
Guszti bácsi is tanul ultizni :-)
robipecs
2018. június 08. 20:09
Kiváló ötlet volt Zoltai "becsatornázása" a Miniszterelnökségre, hiszen így az antiszemitizmus hazug vádja nem ült meg. Most, hogy kirúgták majd jöhet a Mazsihisz, hogy a szemét kormány rosszul bánik a zsidókkal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!