Gulyás: Nem kell hitelbírálat a kormány új kamatmentes hiteléhez

2019. február 21. 20:38

Kiderült, hogy a lehetőséget az örökbefogadó szülőkre is kiterjesztik.

2019. február 21. 20:38

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy nem lesz jövedelemhez kötve a kormány új gyermekvállalási hitele, így a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) negatív nyilvántartásában szereplőkön kívül bárki felveheti, aki megfelel a kormány feltételeinek – írja a Portfolio.hu internetes portál. 

Újságírói kérdésre válaszolva Gulyás Gergely az azenpenzem.hu tudósítása szerint elmondta, hogy az új, akár 10 millió forintos kamatmentes gyermekvállalási hitelt, a „BAR-listásokon" kívül bárki felveheti majd, aki megfelel a feltételeknek, a lehetőséget az örökbefogadó szülőkre is kiterjesztik, ők legfeljebb néhány százan vannak.

A miniszter a sajtótájékoztatón a falusi csok szabályait is ismertette

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2019. február 21. 23:22
Jó nagy ostobaságot írtak! Ilyet nem mondott Gulyás! 3 év munkaviszony, banki feltételek. (a törlesztőrészlet nagyságától függően) Az esetleges nem fizetés a bankok vesztesége! Megint hülyeségeket írnak, hogy felbőszítsék az embereket!
Vadakat terelő juhász
2019. február 21. 22:02
"bárki felveheti majd, aki megfelel a feltételeknek" Vicces fiú ez a Gulyás Derdő. Még Németh Szilárdnál is viccesebb. :D
Zsolt75
2019. február 21. 21:01
Hát így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!