Megszólalt az MSZP videójában szereplő, állítólagos mentőtiszt

2020. június 09. 11:53

Németh Athina állítása szerint azért nem szerepel a szakdolgozói nyilvántartásban, mert nem fizette azt soha.

2020. június 09. 11:53

Ahogy korábban mi is megírtuk, a szocialisták a hétvégén a koronavírus miatti kórházi ágykapacitás-növeléssel kapcsolatban tettek közzé egy videót, amiben egy magát mentőápolóként bemutató hölgy mesélt horrorisztikus történeteket, de a videóra reagálva az OMSZ közleményéből kiderült, hogy Németh Athina nem tagja a Mentőszolgálatnak és sem a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, sem az Állami Egészségügyi Ellátóközpont nyilvántartásában nem szerepel. Az MSZP később eltávolította a videót, ezután Athina már a Samaritanus Mentőszolgálat dolgozójának vallotta magát, de később közleményükben ők is elhatárolódtak tőle. Azt írták: „A nő nem áll/állt szolgálatunk alkalmazásában. Szolgálatunk elhatárolódik a riportban elhangzottaktól és a megszólaló személyétől is”.

A hölgy a szocialista Korózs Lajossal együtt most az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt, ahol azt állította, hogy jelenleg is egy hazai mentőszolgálatnál dolgozik és legközelebb szerdán lesz szolgálatban. Azt nem kommentálta, hogy az általa megnevezett mentőszolgálat miért tagadta le munkaviszonyát. Állítása szerint azért nem szerepel a szakdolgozói nyilvántartásban, mert nem fizette azt soha. Arra a kérdésre, hogy ha a kijelentések igazak, miért vették le a videót a közösségi oldalról, Korózs Lajos azt felelte: az OMSZ érzékenysége miatt döntöttek így, az MSZP-s politikus szerint senkit nem akartak megbántani.

 

 

 

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2020. június 10. 11:12
Az azért remélem megvan, hogy szinte biztos, hogy Gyurcsányék küldék rá ezt az alkesz némbert Kórózsra (és az MSZP-re), tudva, hogy amilyen szellemi fogytékos vén barom, tuti bekapja a horgot, hogy akkor most végre ő kerülhet reflektorfénybe, végre ő lehet A Nagy Leleplező. És persze az is több mint valószínű, hogy a kormánypárti sajtó szintén Gyurcsányék irányából kapta az infót, hogy érdemes belekotorászni az alkesz némber mentős "előéletébe". Az eredmény: újabb párezer MSZP-szavazó és aktivista landol a DK-nál.
triumphator
2020. június 10. 07:36
az igazi botrány az, hogy ez a kórózs az országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke. a nő szimplán orvosi eset, viszont kórózs elvtárs egy számító, aljas sz.rdarab. https://www.parlament.hu/web/nepjoleti-bizottsag/elnoki-koszonto monnyonle!
__Y__
2020. június 10. 02:04
Szürreális élmény volt ezt végignézni, a valaha volt legkínosabb jelenet, amit tv-ben láttam, én éreztem magam iszonyú kellemetlenül helyettük is. Nem akarom elhinni ,hogy ez megtörtént, egyszerűen nem térek magamhoz, ezért kár volt bemenni, az előzmény videót is sikerült alulmúlni. A Kétfarkú Kutyapárt poénból nem hordott össze ennyi eszementséget, mint amit itt ezek ketten teljes komolysággal állítanak, vagyis hazudnak, de még hazudni sem tudnak rendesen, ennyire szánalmasat még az MSZP-ből se néztem volna ki. Ez gyalázat, ez gusztustalan, erre nincs mentség.
bagira
2020. június 10. 01:44
Ballibsik maguk közt felosztották kire melyik ágazat lejáratásával foglalkozzon arra szállnak rá amit a kormány sikeresen kezel . Megcélozták a nyugdíjasokat idős betegeket , egyáltalán van olyan marha aki elhisz amit ez a nő összevissza hazudik hogy felvágott hast félig össze varnak a beteget kórházból kidobják . Kórházat se nevezte meg melyikbe történt . Úgy tűnik evvel a hazug nővel akar a ballibsi rész visszavágni kreált kitalált lejárató hazugsággal az idős otthonokban ápoltság orvosi ellátás nélkül elhunytak miatt. Aljas lejárató cikket rögtön külföldi sajtónak küldték. Ballibsik nem képviselők hanem a magyar nép megölő ellensége , nagy marha aki rájuk szavaz , rossz rágondolni ha nyernének hatalmat szereznének mi tennének a néppel holott ellenzékben már látható az összeférhetetlen romboló magatartásuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!