Döbbenetes részletek derültek ki a ráckeresztúri légi katasztrófáról, amelyben ketten meghaltak

2024. április 13. 15:35

A pilóta feltehetően sok ember életét mentette meg azzal, hogy nem a főútra zuhant.

2024. április 13. 15:35

Nyitókép: police.hu

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, szombaton délelőtt 10 óra körül a Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre csapódott egy kisrepülőgép. A Metropol felkereste az Országos Mentőszolgálatot, akik az üggyel kapcsolatban közölték:

A helyszínre mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottunk, de sajnos nem lehetett segíteni, egy ember a helyszínen életét vesztette.”

Közben a rendőrség honlapján megjelent legújabb információk cáfolják a mentőszolgálat közleményét, amelyben egy áldozatról írnak. „A balesetet következtében a légi járműben utazó két férfi a helyszínen meghalt. A rendőrség büntetőeljárás keretékben vizsgálja a baleset körülményeit” – olvasható a police.hu-n. 

Ezt is ajánljuk a témában

Sok ember életét menthette meg a pilóta

Egy martonvásári szemtanú szerint a repülő a becsapódás előtt elkerülte a főutat: „Lehet, hogy utolsó pillanatban sok ember életét mentette meg azzal, hogy szántóföldre zuhant, nagyon sajnáljuk szegényt” – nyilatkozta a férfi. A környékbeliek úgy tudják, hogy egy gyakorlott, gyakran arra repülő pilóta vezette a kisgépet:

Azt gyanítjuk, az a férfi volt, aki minden hétvégén erre repült már jó ideje”

– mondta egy lakos, míg egy helyi csoportban azt írták: egy hetente arra repülő akrobata repülőt vezető férfi volt az egyik áldozat. 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­g­­ö­­s­­­ ­­l­á­­­n­y­o­k­­ ­­v­­­á­­­r­­n­a­­k­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
bf109g14
2024. április 13. 19:03
Undorító, hogy ezt a szexrobotot a mandi nem akarja szűrni, és hagyják, hogy ilyen cikkek alá is idehányja a reklámját. Kék eget az áldozatoknak!
Valodi
2024. április 13. 16:13
... ilyen pornó-izé mellett általában is kényelmetlen kommentelni, ilyen témában meg különösen!
csapláros
2024. április 13. 16:06 Szerkesztve
Azon túl, hogy kiderült, hogy ki volt a pilóta és hogy elkerülte a főutat, meg hogy az életét s elveszítette, ami ilyenkor szokás (nyugodjék békében és részvét mindenkinek aki ismerte), semmi különösebb részlet nem derült ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!