Maszkokat kapnak a villamosok

2020. augusztus 29. 12:46

Egyelőre csak egy járművön van ilyen felfestés, de a BKK ígérete szerint a többin is lesz.

2020. augusztus 29. 12:46
null

Maszkot festenek fel a budapesti villamosok elejére – közölte a BKK Facebook-oldalán. A közlekedési központ bejegyzése szerint egyelőre csak egy járművön látható a maszk, de hamarosan a többi is kapni fog. Úgy fogalmaztak: „meg kell egy kicsit nevelnünk még a villamosainkat, mert egyelőre csak az egyik visel maszkot, de hamarosan követi még néhány”.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2020. augusztus 30. 17:37
Ki az a barom, aki kitalálta? Ki fizeti kinek?
lendvaiildiko
2020. augusztus 29. 21:52
Most nem tudom, bogy cisz- vagy transz-fertőzött villamosról van szó. A jövőben lesz-e leszbikus-villamos, meleg-villamos, metroszexuális villamos? Esetleg érdemes lenne belorusz villamost, tibeti villamost is festeni. Mekkora biznisz lesz a villamos-átalakító festés.....
Amondó
2020. augusztus 29. 17:03
Maszk = csodaszer ? Többet árt, mint használ. Viselőik babrálják, leveszik, felveszik, miáltal kezük tele lesz kórokozókkal. Az utcán kézben szorongatják, lóbálják. Ezután megfogják a járművek kapaszkodóit, a kilincseket, a bolti kosarakat, pénzt stb. A kórokozók terjesztésének leghatásosabb módja.
pollip
2020. augusztus 29. 16:46
Pótcselekvés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!