Bár az Oktatási Hivatal szerint jogszerűtlenül alkalmazták, Karácsony büszke arra, hogy a Corvinuson taníthatott

2021. szeptember 11. 13:38

A főpolgármester egyet sajnál, „a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik – helyesen – a hatalmukat”.

2021. szeptember 11. 13:38
null

Karácsony Gergely Facebook-posztban reagált azokra a hírekre, hogy az Oktatási Hivatal szerint törvénytelen módon alkalmazták a Corvinus Egyetemen.

A főpolgármester azt írja, látja, „csatasorba állították a közigazgatást, hogy legyen muníció az ellenem folytatott lejáratáshoz, legyen mire elkölteni azt a napi 1,5 milliót”. Egyet sajnál, hogy „a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik – helyesen – a hatalmukat”.

Majd azt írja, büszke arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltött a Corvinuson, büszke a tanítványaira, a közösen végzett tudományos munkára.

„És ezt holmi Fidesz-lakájok soha nem fogják tudni elvenni tőlem” – zárja a bejegyzését Karácsony Gergely.

(Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a fővárosi kitüntető címek átadása alkalmából rendezett ünnepségen a Városháza udvarán 2021. augusztus 30-án.MTI/Kovács Attila)

Összesen 365 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. szeptember 13. 17:20
Bilincset rá! Mocskos csaló Geligeci irány a börtön!
BAJA
2021. szeptember 12. 15:49
Az igazi teljesítmény az lett volna, ha érettségi nélkül tanít
nempolitizálok
2021. szeptember 12. 13:09
Botmixer is büszke arra, hogy sikerült a nógrádiak elől azok ürügyén ellopni 1.4 milliárd Ft-ot.
matykox
2021. szeptember 12. 09:42
Nagyképű hazug rongybábú ügynök - ez a harácsony rövid summája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!