Videó Orbán Viktor és Ferenc pápa találkozásáról

2021. szeptember 12. 17:43

A miniszterelnök és az egyházfő a Szépművészeti Múzeumban találkoztak.

2021. szeptember 12. 17:43
null

Amint korábban beszámoltunk róla, Orbán Viktor és Áder János találkozott Ferenc pápával. A magyar miniszterelnök arra kérte Ferenc pápát vasárnapi budapesti találkozójukon, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot. A közlés szerint Orbán Viktor átadta Ferenc pápának annak a levélnek a másolatát, amelyet IV. Béla magyar király IV. Ince pápához intézett.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2021. szeptember 15. 21:40
Videó Orbán Viktor és Ferenc pápa találkozásáról?
Tiszafa
2021. szeptember 13. 18:08
Semmilyen (fővadász) Zsolt életművész volt a biodíszlet. Az én pápám XVI Benedek. Nem ez a politikailag kiválasztott. Ez is puccsos, mint a mi Fletónk...
BalázsSzabolcs
2021. szeptember 13. 12:17
Én eddig sem kedveltem ezután sem fogom kedvelni a jelenlegi pápát! De meg kell adni a katolikus testvéreinknek a tisztelett azzal,hogy ebol az eseménybol nem uzunk gúnyt! Elég baj hogy ilyen ,,medici" pápájuk van, baj ez az egész kereszténység számára! Tiszteségesen fogadtuk ahogy mint egyházi tisztviselot megillet elvégezte a koteleségét majd tovább ment! Ennyi!!!
Hesperia
2021. szeptember 13. 08:14
Siralmas. És ráadásul borítékolni lehetett volna előre, hogy ezt fogja előadni az olasz média. Pl. az olasz média is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!