Online oktatásra áll át az ELTE

2022. január 21. 13:08

Egyelőre három hétre rendeltek el online oktatást.

2022. január 21. 13:08
null

Az ELTE-n február 7-én kezdődik a tavaszi félév szorgalmi időszaka, a koronavírus-járvány ötödik hulláma miatt online formában – tájékoztat az egyetem. Egyelőre három hétre rendeltek el online oktatást, utána döntenek majd arról, hogyan folytatódik a szemeszter.

Azt remélik, hogy a félév második felében már hagyományos formában tudják majd tartani az előadásokat, gyakorlatokat, mivel az egyetem dolgozói körében szinte teljes az átoltottság, és a hallgatóik körében is magas.

Nyitóképen: ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár. Fotó: MTI/Cseke Csilla

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2022. január 21. 20:10
Csak szólok vizsgaidőszak van, nincs oktatás.... A libcsiképző fosik...
zakar zoltán béla
2022. január 21. 14:24
a btk-jukat örökre bezárhatnák...
sors
2022. január 21. 13:36
Felsőoktatásban lazán meg lehetne lépni ezt.
Öreg
2022. január 21. 13:32
Nagyon helyes. Az egyetemisták a legfelkészültebbek technikailag, nem fog kárukra válni. Egyébként az Eltére járó unokám a vizsgaidőszak kevés megjelenési kötelezettsége alatt kapta el az új változatot, oltottsága révén hamar átesett rajta, a fő tünet a fejfájás volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!