Illés Fanni babát vár

2022. április 12. 12:40

Az örömhírt közösségi oldalán osztotta meg követőivel.

2022. április 12. 12:40
null

A paralimpiai bajnok a Facebook-oldalán osztott meg egy képet, amelyen jó látható, hogy áldott állapotban van, a hatodik hónapban jár.

Ahogy írta, elérkezettnek látta az időt arra, hogy bejelentse, az utóbbi félévben nemcsak a felszedett kilók miatt változott meg a teste.

„Közös életünk legnagyobb kalandja vette kezdetét, hiszen Álmossal kisbabát várunk”

– újságolta boldogan az úszónő.

A várandósság miatt kihagyja az idei OB-t és világbajnokságot

Illés Fanni elárulta, hogy „a babavárás miatt az idei OB-n és a világbajnokságon nem versenyzem, viszont terveim szerint az edzéseken továbbra is ott leszek és lelkiismeretesen teszem a dolgom, ahogyan eddig”.

Hozzátette azt is, hogy „amíg örömet okoz és jólesik, addig biztosan úszni fogok, hiszen a vízfekvésem még mindig kifogástalan és a medencében érzem magamat a legjobban”.

A 2023-as vb-n már versenyezni szeretne

A kismama kitért a sportolói jövőjére is. Röviden annyit mondott, hogy

a legfőbb céljai közt szerepel a 2023-as vb-n, illetve a 2024-es párizsi, azaz az 5. paralimpián való versenyzés,

szóval szurkolókra szüksége lesz az elkövetkezendő években is.

Nyitóképen: Illés Fanni, paralimpiai bajnok. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserisuba
2022. április 13. 11:32
Hát nem találok szavakat a csodálattól, és kivánom hogy a Jóisten oldjon meg minden problémádat, mert olyan bátor ember vagy,hogy csak ámulattal tudlak nézni.Minden jót kivánok nektek!
vistvan
2022. április 12. 22:28
csak egy rabszolgát szül ennek a mai erkölcstelen, undorító, tolvaj, gyilkos rabló vadkapitalizmusnak. Legyen vele boldog. Ezt a gender elmélettel áthatott vadkapitalizmust legjobb lenne vérbe fojtani, már a neve is undorító. Most öröm, de a gondok, majd később kezdődnek azok pedig nem is akármilyenek lesznek. El tudom képzelni, hogy a gyerekének milyen élete lesz mellette, hogy egy ilyen csonka anyja lesz.
bébifész
2022. április 12. 18:44
Jó egészséget és boldogságot kívánok nektek!
Ipolypart
2022. április 12. 18:39
Problémamentes terhességet, szülést és boldog gyereknevelést kívánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!