Potocskáné: Az lenne tisztességes, ha Jakab Péter visszaadná mandátumát

2022. augusztus 11. 19:16

A Jobbik elnökhelyettese az ATV-n kommentálta a hírt, miszerint a bukott pártelnök kilép a Jobbikból.

2022. augusztus 11. 19:16
null

Potocskáné Kőrösi Anita volt az ATV Egyenes beszéd csütörtök esti vendége. A Jobbik elnökhelyettesét természetesen először is a csütörtöki nap híréről kérdezték, azaz arról, mit szól ahhoz, hogy  hogy Jakab Péter bejelentette: kilép a Jobbikból. 

Potocskáné elmondása szerint „Jakab Péter már nem értett egyet azzal, amit Jobbik képvisel”, és a bukott elnök „egy külön utat választott”. Elmondása szerint Jakab Péter jelenlegi stílusa és nyelvhasználata miatt a pár közössége megüzente, hogy ebből nem kérnek. A Jobbik elnökhelyettese az előválasztás eredményére gondolt, ahol Jakab Péter nem jutott be a második fordulóba. 

A jobbikos politikus kritikaként említette meg azt, hogy Jakab Péter nem határolódott el Molnár Enikő miskolci akciójától.

Úgy lenne tisztességes, ha Jakab Péter visszaadná a mandátumát”

– fogalmazott Potocskáné, emlékeztetve, hogy Jakab maga is beszélt korábban „mandátumtolvajokról”, olyan politikusokról, akik a Jobbik színeiben szereztek parlamenti mandátumot, azonban később kiléptek a párt frakciójából. Potocskáné elmondta a műsorban azt is, hogy a frakció éléről azért akarták eltávolítani Jakabot, mert a frakciótagok szerint „nem járt be munkahelyére, nem látta el feladatát”.

Nyitókép: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. augusztus 12. 09:36
Párosban, EniKŐvel elmehetnének a Balaton partjára pic-nick89 éhségbulira.
cirmoscirmi
2022. augusztus 12. 08:35
Potocskáné Jákob fegyverhordozója volt, és a buta fejével ott bazsalygott a főnöke minden megszólalásánál...
Selamat
2022. augusztus 12. 08:22
Ez a Potocskáné a maga "csendességében" is annyira idegesítő egy lény, hogy az ember arra érez késztetést, hogy mentében odébb taszajtsa. Pedig amúgy annyira jelentéktelennek látszik.
balbako_
2022. augusztus 12. 04:45
Ennyit a jobbikosok esküjéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!