Sajtóértesülés szerint H. Zoltán tagadja a drogkereskedelmet, de a fogyasztást elismeri

2022. október 25. 14:43

Az ismert divattervezőt pénteken tartóztatták le drogkereskedelem gyanúja miatt.

2022. október 25. 14:43
null

Mint arról beszámoltunk, rendőrök csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre október 21-én, pénteken.

Hangsúlyozták, hogy a férfi lakásában jelentős mennyiségű „kábítószergyanús anyagot” találtak. A BRFK nyomozói két férfit fogtak el a IV. és a XIII. kerületben, egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak. Azóta Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere nyilatkozott arról, hogy Herczeg Zoltánról van szó.

A 24.hu értesülése szerint a divattervező a fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során. A lap arról is beszámolt, hogy H. Zoltán fellebbezett a letartóztatást elrendelő végzés ellen.

Ezeket a gyanús anyagokat találták a letartóztatott divattervezőnél

A rendőrség lapérdeklődésre elárulta, az egyik férfinél 100 gramm marihuánát, 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port találtak. A rendőrség tájékoztatása szerint az ügynek két gyanúsítottja van, pénteken fogták el a két férfit a IV. és a XIII.

Nyitókép: Police.hu. Illusztráció.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2022. október 26. 20:38
" Sajtóértesülés szerint H. Zoltán tagadja a drogkereskedelmet, de a fogyasztást elismeri " Ha zárkába " dugják" akkor elismeri majd a kereskedést is.
fabulon a bőre őre
2022. október 25. 18:18
Akinek van a fején, nem menjen a napra és ne gyilkos bűnözősözzön, mert eltörik a korsója. Később a beszélgetés során ismét a politikára terelődött a szó, mikor is a dizájner megjegyezte: szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van, és a politikai naponta, percenként ad komoly okot rá” – írja a Telex. „Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke (...) Tolvaj bűnözők, maffiabűnözők (...) Gyilkos kormányról szól, ami tizenkét év alatt arra használta a hatalmát, hogy mindent kiszívjon az államkasszából, négyszeresére növelje az államadósságot (...) Az elmúlt másfél évben amit a kormány csinált, az minden, csak nem szakszerű” – emelte ki. Herczeg arról is beszélt, hogy az országot „az indulatra, gyűlöletre alapozott politika vezérli, ebből is elegem van, ezért szálltam ki az elmúlt hónapokban. Az észnek, a rációnak semmi terepe nincsen, nulla, de a böfögés, de a röfögés, a gyalázkodás, az nagyon megy”. Miközben Herczeg Zoltán a kormányt illeti korrupt vádakkal, a szerencsi időközi választáson azt a „judapestező” Bíró Lászlót támogatta, akivel szemben most NAV-eljárás van folyamatban. https://mandiner.hu/cikk/20211204_herczeg_zoltan_szegyellem_hogy_magyar_vagyok_erre_nagyon_komoly_okom_van
hátakkor
2022. október 25. 16:36
Ipari mennyiséget fogyasztott??
hoci74
2022. október 25. 16:26
Lesz mit megint az Orbáni diktatúrára fogni. Itt már nem is lehet egy normálisat drogozni? Meg tartani? 10 embernek valót? Megvan a tematikája egy új tüntetésnek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!