Kásler Miklós visszatér

2022. november 07. 17:30

Bejelentést tett Csák János!

2022. november 07. 17:30
null

Kásler Miklóst nevezte ki a Magyarságkutató Intézet tiszteletbeli elnökének Csák János innovációs és kulturális miniszter. Az intézet történelmünk elhallgatott vagy eltorzított kérdéseinek megoldását tűzte ki célul – írta meg a Magyar Hírlap. A lap kifejtette: Csák hétfőn adta át a kinevezést Káslernek. A volt tárcavezető a jövőben Horváth-Lugossy Gábor főigazgató munkáját fogja segíteni.

A MI-t anno még Kásler hozta létre, hogy

a magyar történelem elhallgatott vagy eltorzított mozzanatait tisztázzák.

Mint akkor fogalmaztak, mindezt a legmagasabb tudományos igényességgel és precizitással kívánják megvalósítani.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda
2022. november 08. 03:45
A visszatérése előtt megmosta a kezét?
Isten jobb keze
2022. november 07. 23:35
Nagy haszna volt eddig is! Orvosként oké, de miniszterként egy nagy nulla volt..
galancza
2022. november 07. 23:07
Miklós! Gratulálok! A jóindulatodat nem vitatom, de most már nem csak pofázni kell, hanem ki kell baszni a kulturális, művelődési intézményekből az emberi és/vagy pénzügyi és/vagy szakmai és/vagy politikai patkányokat minden pozícióból az igazgatóktól a portásig! Oké hogy a legnagyobb fővárosi intézményekből nem lehet, de az nem igaz b@szd meg hogy közép, kisvárosi intézményekben nem lehet rendet vágni. Döbbenetes az hogy milyen hulladékokat tesztek igazgatónak, szakdolgozónak, kultúrmelósnak, könyvtárosnak, portásnak, teremőrnek, stb. És sajnos nem balos vezetők, polgik nevezik ki ezeket a patkányokat hanem a párttársaid!!!!!! Miklós! Hogyan akarod meghonosítani az igazi magyar szemléletet, kultúrát, művelődést,őstörténetet, ha magyargyűlölő és/vagy emberi,szakmai hulladékokat tesztek tömegesen pozíciókba? Miklós és János! Nem megsértődni kell, meg nem csak kinevezgetni egymást ide-oda, hanem végre valóban tenni is azért amiről beszéltek!
smarton84
2022. november 07. 22:38
Az egészségügyet és az oktatást ez az inkontinens öregapa tönkrebaszta, a magyarság kutatása szép fizetett hobbi lesz ennek a fasznak, másról már úgysem tudott beszélni az előrehaladott demencia miatt. Kásler. Milyen szép magyar név.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!