Elválnak Varga Judit és Magyar Péter útjai

2023. március 07. 22:47

A hírt az igazságügyi miniszter közleményben erősítette meg.

2023. március 07. 22:47
null

Több sajtóorgánum is beszámolt arról, hogy Magyar Péter, Varga Judit férje a közösségi oldalán arról írt, hogy „Majd 18 évvel a megismerkedésünk után

A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak”.

Varga Judit megerősítette: válófélben vannak

Bár a bejegyzés időközben lekerült Magyar Facebook-oldaláról, kedden késő este az Igazságügyi Minisztériumon keresztül Varga Judit kiadott egy közleményt, melyben a tárcavezető úgy fogalmazott: „szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott.

Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra. Ezért tisztelettel arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel fiainkra, képmásukat ne hozzák nyilvánosságra, valamint tartózkodjanak pletykák, találgatások közlésétől. Külön, de minden szeretetet meg fogunk adni a három csodálatos fiunknak. Egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal, megértésüket köszönjük” – áll a közleményben.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

 

Összesen 374 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder
2023. március 08. 20:26
Főleg a 18 év és három gyerek után már reménykedik az ember, hogy tán már van esély és végigviszi az ember végig. Az élet azonban ilyen, közbeszól. Belügy, az ő ügyük. Mind a kettőnek jó új életet és remélem békésen és rendben megy végbe ez az egész. Néha jobb válni, mint összezárva maradva marakodni egy életen át. Meg kell hozni ezt a döntést is.
kivancsijani
2023. március 08. 15:08
Minden válás tragédia a gyerekeknek, ez is az lesz. Nehéz 3 gyereket egy férjet meg egy női miniszterséget összeegyeztetni.
Ólat a trolloknak
2023. március 08. 14:05
Nem hármat, hetvenhármat :-DD
Ólat a trolloknak
2023. március 08. 13:41
Ma 73 diszlájkot kérek Beatrix bácsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!