Ilyen a törökök hálája: magas szintű állami kitüntetést kapott a HUNOR csapata

2023. április 30. 19:33

Recep Tayyip Erdoğan az önfeláldozó helytállásért adományozta a Hála kitüntetést a csapatnak.

2023. április 30. 19:33
null

Recep Tayyip Erdoğan török elnök kitüntetést adott át a HUNOR mentőszervezetnek. „Recep Tayyip Erdoğan, Törökország köztársasági elnöke magas szintű állami elismerésben részesítette a HUNOR Mentőszervezetet. Az elismerést dr. Jackovics Péter tűzoltó ezredes, a szervezet parancsnoka személyesen vette át Ankarában” – olvasható a mentőcsapat közösségi oldalán.

A katasztrófavédelem oldalán közzétett közleményből kiderül, hogy az elnök által átadott dokumentumban szerint

a Török Köztársaság önfeláldozó helytállásért adományozott állami kitüntetésével, az úgynevezett Hála kitüntetéssel

(Decoration of Gratitude) fejezi ki a török nemzet háláját a 2023. február 6-i Kahramanmaras epicentrumú, Törökország tizenegy tartományát közvetlenül érintő, több tízezer emberéletet és rendkívüli pusztítást okozó földrengéseket követő kutatási és mentési munkálatokban való részvételéért és önfeláldozásáért. 

 Nyitókép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldala

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. május 01. 19:04
A magyar és a török barátok. Volt idő, amikor ez nem így volt, de az idők változnak. Tudjátok mi nem változik, soha a megveszekedett büdös kurva életben? A moslék. A moslék és a magyar soha, ismétlem, soha nem lesznek barátok. Mert az ember és az ember ellensége soha nem lehet barát. Ez paradoxon!
Coupdetat
2023. május 01. 09:12
Hogy ezek a törökök micsoda úriemberek! A magyarok mentették azokat akik a törökök aljassága miatt a romok alatt maradtak. Meg vagyok hatva, potyognak a könnyeim ...
nemessuri
2023. május 01. 00:35
Én nem mentem volna törökökhöz. Elnyomják a kurdokat, mint itt nálunk a cigányságot
miles1
2023. május 01. 00:24
gratula! Kiérdemelték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!