Mostantól újabb felületen is találkozhatunk a TV Macival

2023. június 08. 15:48

Méltó módon megemlékeztek az idén 60 éves magyar figurára.

2023. június 08. 15:48
null

A Mesehősök bélyegsorozat részeként TV Maci sorszámozott alkalmi bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) együttműködésben.

Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója a csütörtöki budapesti bélyegblokk-kibocsátó ünnepségen kiemelte: 2019 óta folyamatos a Magyar Posta és az MTVA együttműködése, amely a továbbiakban is folytatódik.

A bélyegblokk-kibocsátás apropója, hogy az idén 60 éves a TV Maci,

amely már nemcsak a közmédiát fémjelzi, hanem nemzeti kincs, egy igazi hungarikum – tette hozzá.

Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. igazgatóságának alelnöke elmondta: a bélyegblokk Weisenburger István grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomda Zrt.-ben

készült 50 ezer példányban.

A bélyegblokkon Bálint Ágnes író és Foky Ottó bábtervező alkotása, a TV Maci és Paprika Jancsi figurája egy-egy jellegzetes életképpel szerepel.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wanderer888
2023. június 08. 19:47
király, hogy mér erre is futja a 130 milliárdból.
Matocska
2023. június 08. 19:33
Maci is beszáll a propagandába?
NERbot
2023. június 08. 16:02
Pazar gesztus! Ki is reklámozhatná hitelesebben az olyan Kádár-korból megörökölt klasszikus kommunista értékeket, mint a TV maci, a bírósági ítélet szerint is hírhamisító Papp Dánielnél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!