Sajnos az igazságszolgáltatás nemcsak azért nem működik, mert 2006 gyilkosait, kinzóít, az államterror felelőseit nem vonták felelősségre

2023. július 19. 18:55

Hanem azért sem működik, mert ilyen koncepciós perek létezhetnek, mint a Hunnia-ügy!

2023. július 19. 18:55
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Frigyes, nemzetközileg elismert régész nagyon kedves, helyes, okos, halkszavú férfi.

21 éves kora óta töretlen a régészkarrierje: doktorált, azaz Phd fokozatot szerzett, ásatásokat vezet, kiállításokat rendez, nemzetközi folyóiratokban publikál.

Közben megházasodott, két kisgyerek édesapja.

Igenám, de 15 éve egy koncepciós per áldozata ártatlanul és még mindig nem kapott kegyelmet, pedig a vádlott társai többsége már köztársasági elnöki kegyelmet kapott, a sokkal súlyosabb váddal elítéltek is.

Frigyes azonban úgy él és dolgozik, hogy bármikor elvihetik évekre börtönbe.

Frigyes ártatlanságában biztos vagyok, de mindenki biztos lesz benne, aki megnézi ezt a videót.

A legnagyobb bizonyiték arra, hogy semmit nem követett el: be akarta szervezni a titkosszolgálat, közölték vele, hogy mindent tudnak róla, lehallgatják a telefonját és elvileg egy hónappal a beszervezési kisérlete után, labdabombákkal mászkált a Tesco-parkolóban.

Miközben épp a tudományos karrierjét építette….

Frigyes mellett kiállt rengeteg régész és történész professzor, a református lelkésze pedig azt írta a kegyelmi kérvénye mellé, hogy ekkora hittel ritkán találkozott.

A koronatanút zsarolással vették rá a vallomásra, azzal fenyegették, hogy a várandós feleségét börtönbezárják.

Sajnos az igazságszolgáltatás nemcsak azért nem működik, mert 2006 gyilkosait, kinzóít, az államterror felelőseit nem vonták felelősségre, hanem azért sem működik, mert ilyen koncepciós perek létezhetnek, mint a Hunnia-ügy!

Szerencsére a köztársasági elnök kegyelmet adott a többségnek és remélhetőleg nemsokára Frigyes és két társa is szabadon dolgozhat, élhet.

A tényfeltáró újságírók pedig feltárják ezt az 50-es éveket idéző, koncepciós pert!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 07. 19:45
Gyurcsány Ondó Ferenc börtönt megúszta. Libbcsikommcsi bíráknak, ügyészeknek köszönhetően
connorj
2023. július 20. 11:31
???????
szürkemókus
2023. július 20. 08:38
"Bizony mondom néktek döntse el mindenki, hogy hol áll."
fideszaking
2023. július 19. 23:47
Szép igaz szittyamagyar családnév: skrabski. Tuti hogy a felmenöi árpáddal lovagoltak be kumiszt szopogatva a vereckei hágon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!