„Jönnek az alkoholszagú, mosdatlan, rosszfogú, tudatlan emberek sorra” – mondta a szavazatszámlálásról a Magyarországról menekülni akaró nő

2023. augusztus 12. 22:26

Gönczi Andrea elsírta magát, amikor megérkezett a „sokadik nyomorult, fogalmatlan szavazó”.

2023. augusztus 12. 22:26

„Tegnap tevékenyen részt vettem a választásban, a szavazatszámláló bizottság tagja voltam”írta tavaly április 4-én Gönczi Andrea. Gönczi és férje, Székely László néhány napja egy Telex-videóban beszélt arról, már nem tudják elviselni a hazai közállapotokat, és inkább kivándorolnának Spanyolországba.

Jönnek az alkoholszagú, mosdatlan, rosszfogú, tudatlan emberek sorra, érkeznek ebbe a külvárosi lepusztult kultúrházba, és leszavaznak a fideszre,

mert ez nekik megfelel, nem is lehetne jobb” – számol be tapasztalatiról Gönczi Andrea.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Forisek Ádám

Mandiner

Idézőjel

Kávéfőzők, milliós arborétumok, színházak – íme a hős mártírok, akik még ezeket is hátrahagyják, csak hogy bemutathassanak Orbánnak!

Mint írta, „amikor megérkezik az utcánkból a sokadik nyomorult, fogalmatlan szavazó, nálam eltörik a mécses, elsírom magam”. Hozzátette: „Ezek az emberek döntenek a sorsomról, a jövőmről, arról, ami eddig a hazám volt. Mert többé nem az.

Én ezzel az országgal nem akarok semmilyen közösséget, megyek, ahogy elmentek már eddig a milliók, csatlakozom a többihez, akinek most lett elég”.

A teljes bejegyzés itt olvasható vissza:

 

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 452 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
starmind
2023. augusztus 16. 23:54
Nincs igazuk. Hozzászoktak az elitizmus csúcsaihoz, jóemberkésük határtalan, emberi jogok, szabadság lózungok pufogtatása. Aztán ha beüt a valódi demokrácia, a szavazók "alkoholszagú, mosdatlan, rosszfogú, tudatlan emberek" lesznek. Bezzeg ha ezek a szar- és alkoholszagú, mosdatlan, rosszfogú, tudatlan emberek az SZDSZre szavaztak volna, akkor most Gönczi és Székely "(nem a) barátunk" ódákat zengedezne róluk. Hát menjenek, ha akarnak: nem oszt, nem szoroz.
Natila
2023. augusztus 14. 18:57
Mondjuk ha elmennek, nem éri kár az országot. :-)
johannluipigus
2023. augusztus 14. 18:38
Ez csak akkor fáj nektek, ha nem a felsőbbrendű fajtátokra szavaznak.
jooeee
2023. augusztus 14. 18:16
Remélem ezek a trógerek elmennek innen örökre Spanyolországba vagy ahol egyáltalán szóba állnak velük, csak ide ne jöjjenek soha vissza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!