Azt álmodtam a béranyaság hajcihő után, hogy a főnök valamelyik kegyence a brnóihoz hasonló klinikát akar létrehozni

2023. szeptember 14. 14:31

Végül is az ukrán piac helyére be kell lépni, létminimum alatt élő nők pedig vannak bőven az országban. Ki akar fogadni, hogy megálmodtam a jövőt?

2023. szeptember 14. 14:31
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Facebook

„Azt álmodtam ma reggelre, nyilván az utóbbi napok béranyaság pro-vagy kontra hajcihője után, hogy a főnök valamelyik kegyence, vagy sajátlábonálló gyermekei és vejei egyike a brnóihoz hasonló klinikát szándékozik létrehozni. Végül is az ukrán piac helyére be kell lépni, létminimum alatt élő nők pedig vannak bőven az országban. Ki akar fogadni, hogy megálmodtam a jövőt?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. szeptember 15. 23:19
Nem álmodtad, hanem ennyire defektes vagy.
johannsebastian
2023. szeptember 15. 17:56
Szegénykém, egyszerű és aljas. Ne bántsátok! ;)
Koncz Katalin
2023. szeptember 15. 10:43
Undormányos, gonosz BOSZORKÁNY! Csak rá kell nézni!
Osztap_Bender
2023. szeptember 15. 10:41
>>>A sok fasznak, aki prolizza a másikat!<<< A prolik mindig arra törekedtek, hogy dolgozni tudjanak, el tudják látni családjukat, A prolik, akiket proletároknak vagy más néven munkásoknak neveztek, soha nem kerülték a munkát és nem koldultak, nem raboltak. Mindig szégyellték a munkanélküliséget. Arról, hogy gyerekeiket taníttatni tudják, csak álmodhattak. A szocdem. szakszervezetek tagjaiként igyekeztek kompromisszumokat kötni a burzsujjal, létbiztonságuk biztosítása érdekében. Ez a némber a képen soha életében nem dolgozott, nem éhezett, nem fázott, nem rettegett a holnaptól. Aki ezt ma nem tudja, fogalma sincs kikről, miről is beszél, az elmehet oda, ahonnan jött. Pontosan! Oda, amire gondoltál! A munka (a fizikai is) soha nem volt szégyen, csak a belpesti értelmiség és a hozzájuk hasonlók, valamint a cigányok számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!