Dermesztő jelenet: 84 migránst találtak egy budapesti lakásban

2023. szeptember 18. 21:04

30 férfi, 14 nő és 40 gyermek tartózkodott az ingatlanban.

2023. szeptember 18. 21:04

A Mandiner olvasói emlékezhetnek rá, hogy kilencven migránst talált a rendőrség egy budai ingatlanban csütörtök délután.

Most hétfőn pedig 84 illegálisan Magyarországon tartózkodó emberre bukkantak – tájékoztatott a 24.hu.

A lap megkeresésére a BRFK Kommunikációs Osztálya megerősítette: a fővárosi rendőrök állampolgári bejelentés alapján ellenőriztek egy belvárosi ingatlant a délelőtti órákban. Közölték, hogy

az ingatlanban 84 személyt találtak, 30 férfit, 14 nőt és 40 gyermeket,

akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A lap értesülése szerint a migránsokra a VII. kerületi Holló utcában találtak rá a hatóságok.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Anke Waelischmiller / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. szeptember 19. 16:51
Micsoda rendőrségünk van nekünk? Egyikről sem tudtak. Vajon mi a f.szt csinálnak napokon át, az ellenzéket figyelik, recskáznak, gombot varrnak, a tüntető gyerekeket vallatják? 84 fő majdnem egy század, eszik, iszik, szarik észrevétlenül a belvárosban? És ha iszlám terroristák lettek volna, állig felfegyverkezve? A ragyást valagon kell már rúgni. Ha nem tudott róla, azért, ha tudott róla, akkor meg pláne. Szolgálunk é védünk, ugye? No de kit vagy kiket? A "népet" nem, az biztos.
KBA98
2023. szeptember 19. 16:45
Hogy kerültek oda? és miért nem küldik őket vissza?
anegy_
2023. szeptember 19. 14:57
Óránként besétált egy család 10-15 fővel, semmi feltűnő nincs benne a butapesti nemtörődöm csak magammal féle emberkének. Egy-két forduló feltűnhetett valakinek, hogy csak egyirányú a lépcsőház. Újkori honfoglalás.
Szuperszig
2023. szeptember 19. 14:27
Szerintem Orbán. Más nem lehet. Esetleg Lölőtiborc, vagy Hatvanpuszta. Ha ez sem segít, akkor oktatásegászságügy, de az durván!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!