Juszt László szerint Orbán éjjeliszekrényén Korán van a Biblia helyett

2023. október 10. 06:29

A tévés személyiség alaposan megmondta a magáét. Már megint.

2023. október 10. 06:29

Juszt László a Facebookon posztolt egy újabb erőset a palesztin terrortámadásról, pedig a legutóbbi sem volt gyenge.

„Mahmud al-Zahar a radikális palesztin mozgalom vezetője egy videóban a következőket hozta a világ tudomására:  «Izrael csak az első célpont volt. A mi törvényeink lesznek érvényben az egész bolygón, nem lesznek többé zsidók vagy keresztény árulók. Nem lesznek gyilkosságok és bűncselekmények, mint amilyeneket a palesztinok és az arabok ellen követnek el az összes arab országban, Libanonban, Szíriában, Irakban és más országokban»” – kezdi Juszt.

Aztán levonja a következtetést: „Értsd: következnek a keresztények. És 

ezekkel akart volna bármilyen párbeszédet folytatni legfőbb támogatójukon, Iránon keresztül, tegnap Szijjártó – tehát a magyar kormány? 

Nooormáliiis? Bár ahogyan a főnöke eddigi szintváltozásait nézem, könnyen lehet, hogy az éjjeli szekrényén már ott a Korán…”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Juszt László

Facebook

Idézőjel

Csak nem gondolta, hogy Irán, amelynek vezetői gratuláltak a Hamasznak, majd meghatódnak Petike telefonjától, s farkukat behúzva bocsánatot kérnek?

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. október 23. 01:00
A műveltség fontos! Orbánnak igen, Jusztnak nem.
lyon-v-2
2023. október 10. 15:48
És ? Ez a varangyos ugyan minek ugat bele bármibe is ? Ki ez az ember ? Minek ?
Palatin
2023. október 10. 13:08
Gyurcsánynak nem a Tik-Tokra, hanem pokolra kellene mennie. Nála álmokabb, léhább, korruptabb, ócskább szélhámost a magyar parlament még nem látott. Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
istvanpeter
2023. október 10. 11:51
Írásjelekké átalakított disznóröfögés és maga a disznó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!