Tóta W. Árpád: Rohadék bácsi végül felismerhetetlenné bomlik, és szétesik

2023. október 02. 20:51

A gyerekeknek szánt folyóirattal készülő újságíró azt ígérte, olyan illedelmes témákkal is folgalkozik majd, mint a nemváltás házilag, cikkcakkollóval.

2023. október 02. 20:51

Tóta W. Árpád, aki nemrég jelentette be, hogy Kispolgár néven gyerekeknek indít folyóiratot, legutóbbi Facebook-bejegyzésében azt ecseteli, hogyan kell „Rohadék bácsit”, más néven „Dög apót” készíteni.

Ezt is ajánljuk a témában

Dög apó szerinte olyan, mint a Mikulás, csak „válságos esztendőkben halottak napján kászálódik elő, és nem hoz ajándékot, hanem valamit elemel a gyerekszobákból”. Hozzáteszi, 

a jó gyerekeknek aztán a Télapó visszahozza a szajrét, így a küszködő szülőknek nem kell költségekbe verni magukat egy kis örömszerzésért”.

A bábut érett gyümölcsből kell elkészíteni, ami pár nap alatt átalakul, „egyre furcsább és csúnyább lesz”.

„Így ti is megismerkedhettek az öregedéssel és az elmúlással, amely egyszer titeket is utolér majd, bizony. De addig még elmondhatjátok a saját gyerekeiteknek, hogyan kell Dög apót csinálni! Rajta!” – zárja a bejegyzést, de kommentben hozzáteszi, a decemberben először megjelenő Kispolgár című gyerekfolyóiratban „sokkal illedelmesebb hobbikat ismertetünk majd. Például nemváltás házilag, cikkcakkollóval”.

Bár mind a bejegyzést, mind a cikkcakkollós ötletet viccnek szánta, kíváncsiak vagyunk, mi lesz majd ezekben az úgynevezett gyerekújságokban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube/ Képernyőkép

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. december 31. 09:13
A tetves ÁVH-s ukrán fasszal szétbaszott kurva anyád elporladt már? Porszívózd fel Árpicsa bácsi
orokkuruc-2
2023. december 16. 21:59
PedoTóta Worluk a világ seggluka. Ez a max, amit érdemes tudni róla.
Jacques Foche
2023. október 04. 01:03
Worluk nem telefon, de lassan tényleg kaphatna egy IMEI-számot.
KBA98
2023. október 03. 16:21
Azért csodálkozom, hogy az Újságíró Szövetség (ha még van ilyen) egy ilyen szemetet a keblén tart!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!