Újraválasztották Láng Zsoltot a Fidesz budapesti elnökének

2023. október 19. 22:41

Egyhangú döntést hoztak a küldöttek a Fidesz Budapesti Választmányának csütörtöki tisztújító ülésén.

2023. október 19. 22:41
Láng Zsolt, Fidesz Budapest

Újra Láng Zsoltot választották a Fidesz budapesti elnökének – közölte a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja a Fidesz Budapest Facebook-oldalon csütörtök este. A Fidesz Budapesti Választmányának csütörtöki tisztújító ülésén a küldöttek a következő két évre egyhangúlag újra Láng Zsoltot választották meg a párt budapesti elnökének. Munkáját az elnökség tagjaként Böröcz László, Deutsch Tamás, Dódity Gabriella, Fónagy János, Kovács Péter és Szentgyörgyvölgyi Péter segíti. „Sikeres munkát kívánunk! Hajrá Fidesz, hajrá Budapest!” – olvasható a bejegyzésben.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 20. 13:44
Sikeres csapat. Ja. Nem. A tahó tarlós hiányzik a tompika mellől.
Halder_1899
2023. október 20. 09:15
Kéne egy erős Fidesz a Fővárosban. Nyilván a fidesz a vidékre épít, a 8 millióra, nem erre 2 millióra, mely demszkájt is 20 évig választotta. A bűnös város marad az ami. A 2-3 százezer zsidó + közel 2 százezer cigány meghatározza a várost. Itt nemzeti erőnek nehéz volt és lesz. Tarlós időszak különleges volt. Kamugeri egy szar, mindent tönkretevő alak, de megválasztják majd újra és újra.
files32
2023. október 20. 07:35
Visszakéri a felvett tiszteletdíját Láng Zsolt fideszes politikustól a Budapesti Közművek, mivel hiába volt felügyelőbizottsági tag a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő társaságnál, elmulasztotta a tisztséggel járó, jogszabályban rögzített feladatainak teljesítését összesen 6,17 millió forintot. A Budapesti Közművek némi iróniával azt írja, megértik, hogy elfoglalt politikusként nem tudott időt szánni arra, hogy havi egy alkalommal megjelenjen az üléseken. Ugyanakkor azt gondolják, hogy Láng nem az a fajta ember, aki úgy veszi fel a fizetését, hogy nem dolgozott meg érte.
RasPutin
2023. október 20. 06:48
Jó de ki lesz a fidesz főpolgármester jelöltje? özv.Bicskeyné?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!